Андреа удари Кубрат: Изневерявал ми е, докато ме молеше да му родя дете!

Андреа написа остър коментар към бившия си приятел Кубрат Пулев. В социалната мрежа „Инстаграм“, блондинката обвини боксьора, че ѝ е изневерявам, докато на нея е обяснявал, че иска семейство. Освен това по думите ѝ Курбат се е оправдавал пред хората, които са знаели за забежките му, че Андреа е луда и ще се самоубие и затова продължава връзката си с нея.

Ето и целия коментар на певицата  без редакторска намеса:

„След 13-годишна връзка, може би е ,,нормално”, да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони…това вероятно е различната ценностна система и морал между хората! Лично за себе си бих споделила,че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен! Явно поведението ми и принципите ми са ,,по-мъжки” от доста ,,смели” мъже!

В моят случай,за съжаление аз се подведох ,че познавам добре половинката си, но се оказа ,че само аз в малка България ,не съм знаела ,че „бъдещият ми съпруг” си има сериозни гаджета 🙂 Знам,че адски много жени са минали през това, което тепърва ще преминавам аз,със сигурност не се оплаквам! Аз също съм щастлива,млада,свободна жена! Виждам позитивите и уроците от ситуацията ми, извличам нейните ползи!

Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно е как човека до който си бил 13 години,подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха,стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки,познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си, защо си във връзка с жената до теб с лъжи от рода на ,,Тя е болна” ,Тя ще се самоубие” ,,Тя е съсипана” ,,Тя е луда” ,,тя е на тежки лекарства”…..а всъщност да молиш жената до себе си ,,Моля те роди ми дете” ,,Бъди моя съпруга,стига с тази кариера “…..Не бих казала ,че съм глупаво момиче,явно вярвах в добротата или поне ,че все още има качествени и лоялни хора,но се оказа че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране ,манипулиране ,обещания и лъжи! Успех.“


image0 (9K)