Андреа след Кобрата – далеч от хорските очи, къде!?

Андреа се покри в чужбина след раздялата с Кубрат Пулев, съобщи „България днес“.

Певицата не може да превъзмогне факта, че е останала без мъж до себе си. Андреа и Кобрата бяха заедно в продължение на 12 години.

Една от най-одумваните светски двойки сложи край на взаимоотношенията си, като за раздялата съобщи певицата с кратко изявление в социалната мрежа.

Неясна остава причината за краха на отношенията им, тъй като до този момент нито един от двамата не е говорил официално по темата.

Ден след като стана ясно, че не са двойка, Андреа се покри. Певицата не отговаря на телефонни обаждания. Не публикува и снимки в социалните мрежи, където обикновено е много активна. По информацията на нейния екип, цитирана от изданието Андреа е в чужбина и на този етап е решила да не коментира нищо за личния си живот.

Певицата е отменила и всичките си участия, като до края на месеца няма нито една изява. Тя не иска да се появява в публичното пространство, защото всеки въпрос ще бъде за края на връзката й с Кобрата. За раздяла между двамата се говори от месеци, но двамата умело пресичаха всички възможни спекулации.

Още по-странно е, че оповестяването на раздялата дойде само седмица след като се появиха техни общи снимки. Двамата са били кумове на сватба на морето на приятел на Кобрата и изглеждат повече от щастливи.

Какво се е случило във фаталната седмица не се знае.

 


image0 (9K)