Андреа се нашишка!

Фолкпевицата Андреа сериозно покачи теглото си, забелязаха бдителни фенове на чалга изпълнителката, като изпращат реални нейни снимки за потвърждение на промяната във визията й, видя  HotArena.

Андреа се появява на участие в нощно заведение в Студентски град в столицата миналата седмица. Тя излиза на сцената далеч след полунощ и феновете й първоначално изпадат в дълбока почуда дали това е любимката им. Но няма лъжа – тя е.

Визията на чалгарката коренно се различава от снимките, които тя публикува в социалните мрежи. Там Андреа е с тънка талия, красиво издължен врат и стройни крака. Жестоката действителност е малко по-различна – лицето на певицата е доста по-заоблено, около талията има натрупани килограми, а краката й са далеч от представата за слаби, писа „България Днес“.

Реални фотоси на Андреа редовно излизат наяве, но тя си има обяснение за тях и ги нарича „клевета“. „Не е лесно постоянно да те клеветят и да пускат фалшиви статии за теб“.

По време на участието си в дискотеката в Студентски град чалга изпълнителката продължава да залага на къси рокли и поли въпреки видимо наедрялото си тяло. Тя не се притеснява да танцува на сцената, да флиртува с феновете си и смело да позира пред камерите на мобилните им телефони.

Певицата дори смени две визии – втората наподобяваше ученическа униформа, но не я правеше да изглежда по-слаба, а дори обратното.

Но феновете си я харесват всякак – пеят с пълно гърло хитовете й, танцуват на динамичните парчета и затвърждават реномето на Андреа на една от най-популярните фолкпевици у нас.


image0 (9K)