Андреа се взриви: Пак съм с Кобрата, умрете си от яд!

Старата любов ръжда не хваща и най-доброто доказателство за това е драмата на фолк певицата Андреа и боктьора Кубрат Пулев-Кобрата. Самата блондинка потвърди, че след раздяла, продължила близо година, двамата отново официално са заедно.

Андреа прекара почти цялата нощ на 10-и срещу 11-и март в публикуване на архивни снимки с Кубрат в профила си в Инстаграм. Първите фотоси се появиха около полунощ, а певицата продължи да пуска нови и нови почти до зазоряване. Тя уби часове наред в ровене в общия си фотоархив с Кубрат. Беше извадила снимки още от зората на връзката си с него, когато е била почти дете, а той – съвсем млад спортист, който е можел само да мечтае за световна слава. Дни по-рано певицата потвърди в чат с фенове, че ще бъде в залата, когато Кобрата се изправи срещу Антъни Джошуа на 20 юни. По този начин тя недвусмислено показа, че отново е с боксьора и поне засега няма никакво намерение да се разделя с него.

Отношенията между пухкавата певица и нейния любим се клатят от миналата пролет. През лятото пък се разчу, че двойката е разделена, а като причина за този нещастен край на връзката им бе посочено, че Пулев имал паралелна връзка с млада гимнастичка. Дали в тези слухове е имало поне зрънце истина, никой до момента не е потвърдил. Почти сигурно е обаче, че през цялото време на тази раздяла Андреа не е погледнала друг мъж. Вероятно това е една от причините Кубрат да не спре да търси контакт с нея – той бил сигурен, че каквито и гафове да прави, певицата завинаги ще му остане вярна.

Очевидно двойката постепенно е започнала да стопля отношенията, защото през ноември бе засечена в хотел в Пловдив. А днес Андреа вече официално афишира, че отново е „Пулевица”. Според източници на „Уикенд”, певицата искала да натрие носовете на всички златотърсачки, които точат зъби за мъжа й. „Каквото и да прави, Кубрат винаги ще се връща при мен! Всички, които са му навити, могат да умрат от яд!”, тържествувала блондинката.


image0 (9K)