Андреа имала само трима мъже в живота си: Съжалявам, че 13 години бях вярна на Кубрат!

Андреа спокойно може да мине за най-моногамната фолк певица. Блондинката, която е бивша моделка, е имала интимни отношения само с трима мъже, издадали са близки до блондинката пред „Уикенд”.

Учудващо за разкрепостеното й поведение на сцената, както и за разголените й снимки, но източникът ни издаде, че фолк дивата не е поглеждала друг мъж по време на 13-годишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. „Тя наистина му беше вярна. Именно заради това я боли от това, което се случи и от безкрайните му изневери”, разказват нейни приятели.

Двамата се залюбиха, когато тя бе едва 20-годишна, а малко след това спортистът й предложи брак, като бе скрил пръстена в чаша шампанско. Романтичното предложение бе преди повече от 10 години на яхта в морето, която Кубрат бе наел специално заради певицата. Двамата така и не стигнаха до гражданското.
Приятелките на Теодора, както е истинското име на певицата, се кълнат, че преди Кобрата тя е имала само двама мъже в живота си. Първият е бил Янко, бивш гард на дупнишките Братя Галеви, с когото тя е имала няколко години страстна връзка и дори е посветила първата си песен „Като непознат” именно на него. След това фолкаджийката е имала още едно гадже, а след това на хоризонта се появил боксьорът Кубрат Пулев.

„Докато Кобрата й бе годеник не се осмеляваше да гледа навън, а и никой от противоположния пол не смееше да я сваля, знаейки с кого има връзка. Пък и тя нямаше потребност да бъде с друг”, разкриха източниците на изданието.

От доста време се знае, че Андреа не може да се похвали с богат сексуален опит, защото още на 20 започна връзка с боксьора, заради когото остана без пукнат ухажор. Днес блондинката, която след раздялата си с Кобрата се взе в ръце – отслабна и започна да се грижи за външния си вид, съжалява, че е посветила най-хубавите си година на неверника Кубрат.

Припомняме, че силиконовата блондинка развя брутални подробности за връзката им публично и в социалната мрежа инстаграм разкри, че Кобрата й е изневерявал многократно, докато я молел да му роди дете.

Иначе сагата между Андреа и боксьора продължава. Преди дни певицата посрещна с нов татус отговора на бившия си годеник. Спортистът даде обширно интервю пред Ники Кънчев в рубриката му в интернет сайт, като засегна и раздялата с фолкпевицата, както и емоционалните й постове в социалните мрежи. Блондинката не отвърна на коментара му. Вместо това сподели клипче, в което се вижда как й правят нова татуировка на врата – знакът на зодията й Водолей. Все пак малко след интервюто на Кубрат, Андреа отговори на въпроси на почитатели в инстаграм, от които стана ясно какво е мнението й за изневярата, както и за какво съжалява.

„Хората изневеряват, когато имат грешна представа за морал и за това кое е вярно и кое е грешно. Изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си. Изневярата не винаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените ти вярвания е най-голямото предателство”, сподели Андреа. Тя съжалява за това, че през последните години е позволила на някои хора да влияят на кариерата й.

„Никога повече!”, написа певицата в отговор пак на свой фен, с което създаде впечатлението, че подготвя голямото си завръщане в попфолка. В последно време Андреа залага предимно на международни проекти, като последно в края на април представи своя версия на обичаната песен „Повей, ветре” на Паша Христова. Любопитен отговор даде Андреа и на въпроса на свой почитател дали вярва още в хората: „Не вярвам в празни приказки! Много е грозно да говориш за патриотизъм, за свободен дух, за това как хората сами трябва да си вярват, да бъдат обединени, чисти и да бъдат истински! А в същото време самия ти да знаеш, че в огледалото не виждаш истинската си същност”.

Кубрат, от своя страна, свърза раздялата с Андреа с контекста на разговора, в който сподели убеждението си, че това, което ни държи живи, са „тези емоции, тези моменти на невероятно, нещо, което е отвъд нормалното”.

„Тя е един уникален човек. Повече от уникален… Няма как човек като мен да е бил с някого толкова много и дълго време ей така. За съжаление ние не успяхме така да се съчетаем… Когато и двамата са известни личности в една връзка, е много трудно. И аз пак обаче ще се върна към себе си и ще приема вината в себе си за това, че не успяхме”, сподели Кубрат Пулев.

 


image0 (9K)