Ангел Филипов, обнови чешмата в село Яворово: Народът е казал: не си живял, ако не си направил чешма

Ангел Филипов, общински съветник от ГЕРБ в Стара Загора, подпомогна реновирането на чешмата в центъра на село Яворово и зарадва жителите и гостите на населеното място.
„Паркът пред кметството е любимо място за отдих, а вече ще може да се освежите тук в жегите“, отбеляза Филипов, който е отговорник за комуникацията между Яворово и старозагорската общинска администрация.
„Народът е казал: не си живял, ако не си направил чешма, радвам се, че имах възможността и получих подкрепа от Общината, за да я обновя“, подчерта още той.
Сърдечно бе посрещнато дарението от жителите на Яворово, като освен кмета на селото Райчо Стоев, в центъра бяха и дамите от местното НЧ „Ахинора“. Те подариха на общинския съветник книга, посветена на 10-годишнината от създаването на читалището, отпразнувана миналата година.
„Знам, че по селата има доста неща, които трябва да се направят, но няма как да е изведнъж“, допълни Филипов и пое ангажимент да осигури желан подарък – камера, за дамите от фолклорната група към читалище „Ахинора“, които имат участие в почти всички фолклорни събори в района.

[ad id=“222951″]


image0 (9K)