Анахид Тачева: Баща ми се застреля, аз бях в спалнята и чух изстрела

В момента съпругата на Димитър е като стожер на дома. Малкият Митко, Маца и детето в момента живеят заедно в едно жилище. Сега Деси нали е във „ВИП брадър“, всички бяхме против това, но тя е подписала договора и не може да се върне назад. Това разкри Анахид Тачева за семейството си в момента, пише „Уикенд“.

Тачева признава, че й е много трудно и не вярва, че болката някога ще отмине. „Всеки си има път в живота още с идването си на Земята. Но така да погребваш дете е лошо“, заяви през сълзи тя.

Анахид призна и че все още не е сънувала сина си. „Когато Митко стана по-възрастен, започна да ми прилича на баща ми. Татко беше висок, строен, с мустаци. Почина на 54 години, и то в мое присъствие. Въобще така е при мен – всичките ми мъже си отидоха. В една и съща година починаха Коста и Васко, а сега и Митко… Фактически всички мъже умират в живота ми. Защо?! Не знам, но е така. От малка съм изстрадала баща си. Татко издъхна, когато само аз бях вкъщи. Той сам сложи край на живота си, защото трябваше иначе да казва кои арменци имат бижута и пари… Това бяха лошите години на тоталитаризма. Татко не искаше да прави онова, което го караха. Самоуби се, за да може нас да ни спаси. Иначе щяха да ни изгонят от апартамента, в който живеехме. Имаше пистолет и се застреля в кухнята. Аз бях в спалнята и отивах на рожден ден, когато чух изстрела. Изплаших се много и разбрах, че нещо лошо е станало. Влязох в стаята и видях баща ми на земята“, признава скръбно тя.

„Деси ядосваше понякога Митко. Не знам… Не знам… Деси е малко по-друг човек. От Цоневите ли има повече… Не знам… По-непокорна е и си прави нещата така, както си ги вижда. Продължава да пуши, обича да си пийва… Пиенето идва от Цоневите, не от мен. И Коста обичаше да си пийва. Има неща, които тя трябва да преодолее… Тя сега ще стане на 33 години. Това е възраст, в която човек трябва да се съобразява с поведението си. Не знам как се държи във ВИП брадър. Казват ми разни работи, но… За мен участието й е грешка. Митко беше категорично против влизането й в Къщата. Дори й беше забранил. Не знам какво бъдеще има тя. Дано да й дойде акълът в главата и да улегне. Понякога й правя забележки, но тя дали се вслушва… В Къщата само ги наливат с алкохол нарочно, за да стават конфликти, да има какво да гледат хората“, смята Тачева.

Източник: 24 часа


image0 (9K)