Американец ще режисира следващия филм за Джеймс Бонд, Даниел Крейг се завръща

За първи път американец ще режисира филм за Джеймс Бонд. Това е 41-годишният Кари Джоджи Фукунага.

Премиерата на 25-ия филм от поредицата е обявена за 14 февруари 2020 г. Снимките трябва да започнат през март следващата година близо до Лондон, съобщиха световните информационни агенции.

[ad id=“225664″]

Режисьорът на филма „Безродни зверове” и на първия сезон на сериала „Истински детектив”, за който получи награда „Еми” през 2014 г., ще замести отказалия се от продукцията британец Дани Бойл. Британецът се оттегли от проекта през август заради творчески различия, припомня Дарик.

Според продуцентите 41-годишният Кари Фукунага има иновативен и многоспектърен подход, което го прави отличен избор за следващото шпионско приключение.

„Много се радваме, че ще работим заедно с Кари. Изобретателността му го превръща в отличен избор за представяне на следващите приключения на Бонд”, заявиха в Twitter продуцентите на филма Майкъл Уилсън и Барбара Броколи.

[ad id=“263680″]

Въпросът кой ще е следващият Бонд също вече има отговор. 50-годишният Даниел Крейг се завръща за петото си участие като легендарния Агент 007.

Поредицата е една от най-печелившите във филмовата индустрия. Най-успешният филм досега – „Скайфол”, донесе печалби от над 1 млрд. долара.


image0 (9K)