Амал Клуни категорично отрязала Джордж да кръстят близнаците на текила „Касамигос“

Холивудският актьор Джордж Клуни съпругата му Амал не искат да мислят за бебешки имена преди близнаците им да се родят, сподели самият той в интервю.

За Е!News той се пошегува, но и обясни причината: „Имам много приятели, които избират да кръстят децата си на родителите или роднините си и след това настава… каквото и име да избереш те започват „О, това не ми харесва. Той беше министър-председател“ или „Не може да я кръстите Сюзан. Нима не си спомняш леля Сюзан?“.

Чаровният актьор, който за първи път ще става баща сподели, че затова е решил да подходи с креативност и е предложил на жена си да кръстят бъдещите си деца на компанията за текила „Касамигос“. Обаче, Амал категорично отрязала това предложение.
„Жена ми каза, че не мога да ги кръстя Каса и Амигос. Това е единственото нещо, което ми е забранено“, оплака се той.

Джордж и Амал Клуни очакват момче и момиче, разкри бъдещата баба Нина преди време.

Миналият месец Джордж и Амал официално съобщиха, че очакват близнаци това лято. „Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение“, сподели тогава Клуни. Той призна, че много от приятелите му са го закачали, че ще стане баща на 56 години, но припомни, че Жан-Пол Белмондо е станал баща на четвърто дете на 70-годишна възраст.

Източник: dariknews.bg


image0 (9K)