Амал Клуни и Меган Маркъл са новите най-добри приятелки в света на звездите

40-годишната адвокатка по човешките права е създала изключително стабилно „естествено приятелство“ с Меган след преместването на американката в Обединеното кралство

Красивата съпруга на Джордж Клуни – Амал Клуни, е помогнала най-много на новоизлюпената херцогиня на Съсекс да се нагоди и свикне с условията на лондонския начин на живот, твърди сп. People, цитира woman.bg.

Меган и Амал се познават от известно време и споделят общи интереси. 40-годишната адвокатка по човешките права е създала изключително стабилно „естествено приятелство“ с Меган след преместването на американката в Обединеното кралство, като й е помогнала да се чувства комфортно и добре в условията на една нова и непозната за нея среда, каквато е британската столица, се твърди още в изданието.

Красивата съпруга на холивудския бонвиван Джорд Клуни – Амал, бе една от най-ослепителните и елегантни гости на кралската сватба на Меган Маркъл и принц Хари, която се състоя на 19 май. Нейният тоалет, сътворен от дизайнерката Стела Маккартни, изуми с изяществото си всички медийни и модни критици, когато под ръка със съпруга си тя премина по пътеката, отвеждаща до параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзорския замък. Великолепният й тоалет бе допълнен от семпли диамантени обеци на Лорейн Шварц.

Напетият актьор пък удиви познавачите с изискания си сребрист костюм и вратовръзка на жълти райета.

Припомняме, че Джордж и Амал станаха приятели с Меган, след като общ приятел ги запозна, броени дни след преместването на Маркъл на Острова.

Сред звездните гости на сватбата на годината, които също впечатлиха наблюдателите със стилните си визии, бяха още Дейвид и Виктория Бекъм, Опра Уинфри, Серина Уилямс, Елтън Джон, Джеймс Кордън, Идрис Елба и индийската актриса Приянка Чопра – най-добра приятелка на Меган Маркъл.

 


image0 (9K)