Алла Пугачова на 68 години е неузнаваема!

Алла Пугачова сега е неузнаваема! Преди време тя се появяваше в безформени рокли независимо дали е на концерт или на друго събитие.  Може би животът й с 41-годишния художник Максим Галкин я е променил.

Легендарната изпълнителка на „Милион червени рози“ е похарчила поне 1 милион рубли за новата си визия. Според медии това са пари за нови тоалети и стилисти.
[ad id=“225664″]

В едно от интервю примата на Русия казва: „Трябва да видят млада красива майка, а не баба“ за децата си – близнаци на 4 години.

Вече всеки нов образ на Алла Пугачова е наистина интересен, стилен и красив. Въпреки че е  на 68 г. наистина е трудно да се запази привлекателността, но тя го го прави.

Певицата и съпругът й станаха родители през 2013 г. на близнаци – момченце и момиченце. Бебетата са износени от сурогатна майка. Тази информация за щастливото събитие в живота на звездната двойка е изтекла от работници, които са извършвали преустройство на една от стаите в имението на Пугачова.
[ad id=“225664″]

През цялото време, докато сурогатната майка е износвала бебетата, Алла Пугачова е държала всичко в пълна тайна. За предстоящото събитие знаели само дъщерята на примата – Кристина Орбакайте, братът на Максим Дмитрий и близка приятелка на семейството.

Алла Пугачова и Галкин са сключили брак на 23 декември 2011 г. Отдавна са искали да се съберат, но все не можели да се решат. Самата певица разказва, че връзката между двамата била от десет години. Първо новината е разпространена от съпругата на Игор Николаев – певицата Юлия Проскурякова.
[ad id=“225664″]

Бременността на сурогатната майка е била наблюдавана лично от главния лекар и създател на верига клиники в Русия “Майка и дете” Марк Курцер. Момчето е кръстено с необичайното за Русия име Хари, а момиченцето се казва Елизавета.


image0 (9K)