Алисия се разкая за скандалите с Валери и Николета

Близо 10 години след като се раздели с Валери Божинов заради Николета Лозанова, фолк певицата Алисия най-накрая проговори за един от най-драматичните моменти в живота си.

През 2010 година след редица слухове стана ясно, че футболистът се е разделил с изпълнителката и има връзка със сексапилната Николета. Медиите не оставиха темата за любовния триъгълник, а самата Алисия често им даваше хляб. Малко след обявяването на раздялата в сърцераздирателно интервю тя не спести никакви подробности около личната си драма.

През сълзи разказваше как Валери я лъгал, че я обича, че й е верен. Обяви го за лош баща, защото към онзи момент не бил виждал сина си Валерко от месеци. Изпълнителката подплати разказа си и с откровения как 3-годишното й дете гледа по списанията снимки на баща си и Николета и задава въпроси коя е тази жена, писа „Галерия“.

Сълзите на Алисия в тв студиата накараха редица домакини да обявят Николета за най-голямото зло на света. В следващите няколко години членовете на любовния триъгълник не спираха да се оплюват – кога директно, кога индиректно. Геометричната фигура се превърна в четириъгълник, след като Алисия се залюби с Ники Михайлов, който е и бивш, и настоящ партньор на Ни Ло.

Ася и Валери дълго се съдиха за издръжката на детето, имаше дори обвинения, че тя не пуска малкия при баща му заради Николета.

В крайна сметка след дълги години война плеймейтката и фолк певицата заровиха томахавките, а помиряването им започна малко след раздялата на Божинов и Лозанова. Доскорошната изгора на футболиста – Биляна Дол, също помогна за потушаването на напрежението. Алисия пък е осъзнала, че драмите и острите изказвания пред медиите са били грешка.

„Връщайки се назад във времето, сега доста неща не бих направила. Когато човек е наранен, го води болката, а не разумът“, призна наскоро певицата. С това тя ясно показа, че скандалите межди нея, Валери и Николета отдавна са в миналото и никой от многоъгълника не иска да се връща към тях. Към днешна дата певицата е щастлива с новия си мъж до себе си, когото упорито крие, а плеймейтката се събра с Ники Михайлов.

Само Валери Божинов е сам. Хубавото е, че Алисия вече няма проблем да пуска сина си при баща му, както и при Лозанова, от която момчето има полусестра.

 


image0 (9K)