Ален Делон: Ще напусна този свят без съжаление

Запитан за мястото на жена в живота му, актьорът отговаря, че не е открил такава: „Не казвам, че няма кандидатки. Има десет, но никоя за момента не е подходяща за края на живота ми…“, обяснява той

[ad id=“263680″]

Един от най-известните френски актьори Ален Делон потвърди, че ще си отиде „от този свят без съжаление” в интервю равносметка, публикувано в специален брой на сп. Paris Match, посветен на 60-годишнината от началото на кариерата му.

В интервюто, озаглавено „Аз, Делон: интервюто на живота ми”, 82-годишният актьор обяснява, че вече е видял всичко и всичко е опознал, но му се повдига от днешното време.

„Всичко е фалшиво. Вече няма уважение, дадена дума. Само парите имат значение. По цял ден слушаме за престъпления. Зная, че ще напусна този свят без съжаление”, казва актьорът след като е говорил за кариерата си, за трудните взаимоотношения със семейството си, за жените, които е обичал, и за приятелите, които е загубил.

[ad id=“218001″]

„Почти всички са мъртви”, подчертава митичният актьор от „Гепардът” (1963), имайки предвид неотдавнашната смърт на Мирей Дарк, която беше негова спътница през 70-те години.

Запитан за мястото на жена в днешния му живот, актьорът отговаря, че не е открил такава. „Не казвам, че няма кандидатки. Има десет, но никоя за момента не е подходяща за края на живота ми….Бих се оженил за жена, ако е готова да бъде с мен до края”, обяснява Делон.

[ad id=“236480″]

Делон уточнява, че снимките на „последния му филм” на Патрис Льоконт, в който си партнира с Жулиет Бинош, закъсняват и иска да се върне на снимачната площадка за последен път. Последният пълнометражен филм с Ален Делон „Astérix aux jeux olympiques“ е от 2008. В театъра актьорът беше за последен път на сцена през 2011 и 2013 в „Une Journée ordinaire“ на Ерик Асус.

Източник: БГНЕС


image0 (9K)