Ален Делон страда по загубата на своята половинка!

Мирей Дарк беше жената на живота ми и без нея, и аз вече мога да се отправя към отвъдното“, заяви големият френски актьор Ален Делон пред сп. „Пари мач“, цитиран от Франс прес, предаде БТА.

Ален Делон даде интервю за изданието във връзка с кончината на великата френска актриса от 60-те и 70-те години на миналия век. Мирей Дарк почина в Париж в неделя вечерта на 79-годишна възраст.
[ad id=“225664″]

„Днес харесвам възрастта, на която съм, а не съм 40-годишен. Така няма да ми останат много години живот без Мирей, няма да страдам дълго в нейно отсъствие. Без нея, и аз вече мога да се отправя в отвъдното“, изтъкна 81-годишният актьор. „Бяхме толкова щастливи заедно!Тя беше моята половинка. Не си задавахме въпроси, ние просто се допълвахме!“, разкрива той.

Мирей Дарк и Ален Делон бяха една от най-видните звездни двойки на Франция в продължение на 15 години.
[ad id=“225664″]

„Мисля си, че тя вече не страда, продължава идолът на френското кино. Страдаме тези, които остават. А тя заслужаваше да живее!“, признава Делон.

Прощаването с Мирей Дарк, която беше хоспитализирана през 2016 г. след два последователни мозъчни инсулта, ще се състои в петък в парижката църква „Сен Сюплис“, припомня агенцията.
Източник:bgnews


image0 (9K)