Алена отговаря: Хвърли, забрави… или купи

Съпругът ми счупи една от сватбените ни чаши – здрава е чашата, здраво е дъното, само столчето е счупено.

Да купя ли две нови чаши за вино? Да хвърля ли двете стари, въпреки че едната е здрава, да лепя ли счупеното столче? А панделката, която свързва двете чаши?

Алена отговаря:

Развеселявам се, когато някой ми пише и пуска в писмото собствените изчисления на вибрациите на личната година, месец и ден. Ами като знаете толкоз много, че поучавате даже водещия астролог на държавата, който дава знанията и по номерология, и по астрология, защо ми пишете?

Вибрациите на личната ви година, месец, ден в този случай са без значение както за случката, така и за мястото на счупването. Изхвърлете и двете сватбени чаши, също и панделката, с която са били вързани, когато сте сключвали брак.
Счупването на сватбена чаша е знак за някакъв бъдещ проблем, когато се случи преди брака, и чрез счупването Съдбата предупреждава. Когато бракът е натрупал години зад гърба си, счупената сватбена чаша е просто счупена чаша и нищо повече.

Ако все пак имате притеснение заради счупването, може да си купите две нови чаши, които да ползвате на празници или на годишнини, но без да ги наричате за сватбени. Никаква драма не е настъпила.

Не създавайте сами негативна мисъл-форма само защото чашата се е счупила. Не идва краят на света, нито на вашия в семейството.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)