Алена отговаря: Прераждането е закон, полът е избор на Душата

Има ли цикличност и закономерност при преражданията дали ще бъдат в тяло на мъж или жена?

Алена отговаря:

Когато една белтъчинка във Вселената създаде своята първична триада и живее със своите два духовни близнака билиарди години, тя няма пол. Идва мигът на първото раждане във физическо тяло, когато белтъчинката е изпълнила задълженията си и е създала безброй вторични триади, за да има право да тръгне по вече готовата си сребърна нишка към преражданията, отредени й от майката Вселена. Както много пъти съм казвала, датите и месеците са определени на магнитната лента или сребърната нишка, творяща кармата и живота и вписваща ги в Акашовите записи на Вселената. Планетата, континентът, държавата, градът, семейството и годината на раждане са избор на белтъчинката, която още не подозира какво е да живееш в тясната обвивка на физическата опаковка, наречена тяло, вместо да се рееш свободна от ограничения във Вселенския безкрай.

Първото раждане и полът са избор на белтъчинката душа, която още няма опит в живот сред общество, особено когато не е имала предишни цикли прераждания. А когато не е имала, тя няма и подкрепата на вече създадените кармични отношения.

След първото си раждане и края на първия живот, който може да не е продължителен, Душата знае на коя дата и в кой месец е следващото й прераждане. Тя определя времето за престой в енергийните полета. Душата, вече натрупала карма, дори и при все още малко научени уроци, сама избира пола на физическото тяло, в което ще се прероди, за да може да изпълни бъдещите си задължения. В прераждането в съответния пол няма цикличност или закономерност съгласно някакви правила на незримия свят и кармата. Има хора, които сред множество прераждания като мъже, са се родили един и два пъти като жени и обратното. След цикъл прераждания като жени са преценили, че е време да се родят и като мъже.

Знаеш от книгите ми, че когато Душата си е избрала пола, но сбърка ембриона в утробата на избраната майка и той е от противоположния пол, но тя въпреки това не променя решението си и се внедряа в него, или не живее дълго, или променя пола си такъв, какъвто е бил избран, или живее в мъжко тяло, но се държи като жена и обратното.

Твоят приятел явно в предишно прераждане или е бил много самотен, или е мразел жените, затова сега мисли само за тях, има виртуални познанства, дори и без интимност, за да задоволи незадоволените си страсти, но тук полът му сега и този от предишното прераждане са без значение. Щеше да действа така и ако беше родена жена. Със съвети няма да се промени, просто трябва да го изживее, въпреки че често ще бъде нараняван и страдащ, но има кой да го утешава.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)