Алена отговаря: Котката се визуализира, ако иска

На мама й се наложи медицинска интервенция под пълна упойка завършила с интересно преживяване.

Когато започнала да се събужда и да чува гласовете на екипа, който я буди, видяла нашето коте да лежи до краката й на леглото. Това така да го нарека „видение“ започнало да избледнява с всяка секунда – сякаш започва да се изпарява. Тя се е чудила дали е сън, но после се е усетила, че вече не спи. Дали е възможно нашият любимец да е бил с нея в този момент, за да я подкрепи или пък пази?

Алена отговаря:

Домашните любимци, не само кучетата и котките, имат свободата да обитават освен нашия, видимия свят, също и незримия, недостъпен за нас, хората. В това отношение те са по-съвършени от съвременния човек, загубил дарбата си да вижда със своето трето око и обитаващ единствено материалния свят.

Вашият любим котарак наистина е бил при майка ти. Той е стоял там през цялото време на интервенцията, за да я пази и да й помогне да се събуди. Усетил е, че я е страх. Бил е сигурен, че ако е до нея, упойката по-бързо ще престане да действа.

Видяното от майка ти не е било видение, а реално присъствие. Когато домашният ви любимец е видял, че тя се събужда и е осъзнала, че е там, до нея, вдъхващ й спокойствие, се е телепортирал обратно у дома.

Автор: Светлана Тилкова – Алена


image0 (9K)