Алек Болдуин – татко за шести път!

Холивудската звезда Алек Болдуин и съпругата му Хилария са в очакване на петото си дете. Щастливата вест бе споделена от гордата майка в личния ѝ профил в Инстаграм.

„Все още е много рано, но научихме, че вътре в мен има малък човек. Звукът на това силно сърце ме прави толкова щастлива, особено предвид загубата, която преживяхме през пролетта. Бихме искали да споделим тази новина, докато сме развълнувани и не искаме да крием бременността. Първите няколко месеца бяха съпроводени с изтощение и гадене… и не искам да се правя,ч е съм добре. Единствената ми молба е медиите да не изпращат папараци да ме следят и да не купуват независими снимки на папараци, за да не ги окуражават. Искам да съм спокойна в началото на бременността си и преследването с камери не е част от лекарските предписания“, написа Хилария към видео, което публикува за своите приятели и последователи в социалните мрежи.

След това тя публикува селфи в профил, към което написа, че когато имаш толкова много бебета, ако си бременна от 6 минути, изглеждаш все едно си в 6-ия месец.

Болдуин има една дъщеря от брака с Ким Бейсингър – Айрланд. Алек и Хилария се ожениха 2012 г., като само година по-късно на бял свят се появи първото им общо дете Кармен. След нея се родиха Рафаел, Леонардо и Ромео.

Хилария, която е йога инструктор, е с 26 години по-млада от съпруга си.


image0 (9K)