Александър Томаш: Съдбата ни върна това, което ни взе в предишните три мача

Наставникът на Верея Александър Томаш похвали футболистите си за победата им с 1:0 над Славия в София.

„Искам да кажа, че играхме с добър противник, кйто е с доста плюсове и добри индивидуалности. Това, което в определени мачове ни взе съдбата, днес ни го върна. Не играхме през второто полувреме така, както можем. За 30 дни играем осми мач. Въпреки всичко, въпреки логиката не се предаваме. Имам истински мъже в съблекалнята“, каза Томаш, който скастри голмайстора Педро Еуженио, заявил след срещата, че неговият тим вече гони първото място в групата, където в момента е Ботев (Пловдив).

„Ще си поговоря първо с него, защото го познавам и съм му казал първо да мисли и после да говори. Най-важното е да възстановим момчетата, да ги посритаме малко, за да уврят главите им, но те си го заслужиха.

В този мач нямахме тактически указания, а имахме 11 треньори. Съдбата ни върна това, което ни взе в предишните три мача.

В България всякакви слухове и спекулации, но нашите проблеми си остават в кухнята. Ние не ги огласяваме“, завърши Томаш по повод информациите, че футболистите на Верея не са взимали заплати от няколко месеца.


image0 (9K)