Александър Томаш: Публиката ни помогна много

Наставникът на Берое Александър Томаш прие много умерено равенството 1:1 срещу Лудогорец във втория кръг на Първа лига. Въпреки зрелищния мач старши треньорът на домакините се показа като човек, който здраво стъпва на земята, и разкри, че е използвал възможността, за да поговори с колегата си от „орлите” Пауло Аутуори.

[ad id=“225664″]

„Наистина особено в началото на мача го проведохме по начина, по който искахме. Успяхме да разделим отбора на две петици, привидно да направим тройка отзад. Имахме ситуации за гол, не успяхме да отбележим”, заяви Томаш пред DIEMA SPORT.

„С течение на времето Лудогорец наложи своя стил и начин на игра. Това идва да покаже, че има да работим още много. Тук е моментът да благодаря на публиката, която ни помогна да се върнем в мача. Адмирации за желанието, старанието, амбицията, себераздаването на момчетата.

 

[ad id=“263680″]

Дали можехме да победим? Има още много да работим, но това е една добра основа. Тези желание и амбиция, подплатени с футболните качества на тези момчета, каквито те несъмнено имат, могат да ни превърнат в отбора, който аз искам да виждам.”


image0 (9K)