Старши треньорът на Берое Александър Томаш остана  доволен след успеха на неговия тим над гостуващия Ботев Враца с 4:0.

„Подходихме много сериозно срещу Ботев Враца. Те са много добър отбор и сме изненадани от тях. Днес направиха много хубави неща в мача, макар да имаха проблеми при завършването на атаките. Допуснахме само едно положение пред нашата врата, но това е благодарение на цялата наша игра. Имам изисквания към себе си и към футболистите, тъй като знам, че можем повече. Не трябва да ни заблуждава тази победа. Да, тя е хубава за самочувствието на играчите и феновете но държа да виждам отбор, който играе футбол във всеки един мач”, започна анализа си Томаш

„Имахме шанса да отбележим ранен гол и да затворим мача с бърз втори. След втория гол искам да сме по-концентрирани и да действаме по-бързо с топката. Точно там искам да променим нещата. Нужно е да бъдем по-изискващи към себе си и да работим по-здраво”, продължи наставникът.

[ad id=“225664″]

„Когато човек си помисли, че знае нещо, то значи че нищо не знае. Работата е на мен и екипа да не се главозамаем, че нямаме загуба в първенството. Много отбори има пред Лудогорец, както и такива, които са пред нас. Трудно е да се задържи постоянството, но там е разковничето във футбола. Има много български футболисти, които имат качества и в момента, който си помислят, че са играчи, то… няма да казвам какво става”, сподели Александър Томаш.

„Лекарският ни екип прави всичко възможно, за да може Иван Минчев да се възстанови. Той има проблем в глезена, а сега ще се натрупват мачове и ще трябва да има ротации”.

„Не само Алфредо Мартинс има проблеми с адаптацията в България. Виждам отстъпление в определени детайли в играта, особено когато притежаваме топката. Трябва да имаме търпение към тези играчи, а обстановката и колективът да ги предразполага, за да може те да се чувстват добре тук”, добави Томаш.

[ad id=“263680″]

Наставникът говори и за предстоящия сблъсък с Левски в София:

„Нашият отбор ще бъде запознат детайлно с Левски. Ние изискваме от себе си и отиваме в София, за да вземем трите точки”, завърши Александър Томаш.