Александър Томаш: Бяхме по – добри от ЦСКА

Старши треньорът на Берое Александър Томаш сподели мнението си след равенството с ЦСКА от 13-ия кръг в Първа лига (1:1) и е щастлив, че Берое е способен да се надиграва с грандовете в България. Томаш смята, че старозагорският тим може да играе още по-добре.

„Мисля, че през първото полувреме се опитвахме повече ад се надиграваме. Второто им дадохме инициативата, като можехме да победим, но и да загубим. Като динамика се получи добър мач. Поздравявам футболистите и публиката, тъй като те са атестатът за нашата работа. Трябва да променяме манталитета и виждаме, че можем да се надиграваме с най-добрите в България. Със смесени чувства съм, тъй като можем и повече. Поздравявам отбора за отговора спрямо тима на ЦСКА. Мисля, че като отбор нашият стоя по-добре от този на ЦСКА”, бяха първите думи на Томаш пред DIEMA SPORT.

„Аз съм максималист и го повтарям непрестанно на футболистите. Всичко е в главите на футболистите, тъй като трябва да се отдадеш максимално върху победата. Това го искам от всички. Получи се добър мач за българския футбол”, продължи Томаш.

„Искам да започнем да надиграваме грандовете в българския футбол. Берое се развива и сме на правилен път. Нужно е да бъдем реалисти, тъй като имаме още много работа. Искам да виждам всеки път стадиона толкова пълен. Стара Загора заслужава добър отбор, а ние заслужаваме тази подкрепа. Важно е човек да бъде подготвен и да има информация, а да я използва и правилно. Комплименти за работата на целия ми екип, но искам още, още и още…”.

„Имаме една загуба, но доста равни през първия полусезон. Тепърва предстоят моментите, в които ще ни е трудно. Трябва да сме стъпили здраво на земята. Имаме сложен мач след четири дена. Забравяме за мача с ЦСКА, правим нужните корекции, тъй като животът продължава”, довери Томаш.

„Амбициите на Берое за Купата са да напълним този стадион, да играем за победа и да даваме всичко от себе си. Когато го направим това, то тогава Берое ще е гранд”, завърши треньорът на заралии.


image0 (9K)