Александър Симов: Елена Поптодорова халюцинира в телевизионните студиа

Ако „физически доказателства“ има, да не би госпожата да си ги е прибрала вкъщи, както прави с кремовете по летищата? Това пише в гневено-ироничен пост във Фейсбук депутатът от БСП и говорител на червените в парламента Александър Симов по повод телевизионно изявление на Елена Поптодорова, че лично пренесла доказателствата, свързващи Солеймани с атентата в Сарафово.

Елена Поптодорова: Аз пренесох доказателствата, свързващи Солеймани с атентата в Сарафово

Публикуваме целия пост на депутата журналист без редакторска намеса:

Достатъчно е човек да се запознае с обвинителния акт на прокуратурата по случая, за да види, че там няма нито една дума за Сюлеймани, както и пълна липса на обвинение към Хизбула.

Изявлението на госпожа Елена Поптодорова, че „лично“ е донесла „физическите доказателства за вината на Сюлеймани за атентата в Сарафово“ е изключително уличаващо и компроментиращо.

Защото е достатъчно човек да се запознае с обвинителния акт на прокуратурата по случая, за да види, че там няма нито една дума за Сюлеймани, както и пълна липса на обвинение към Хизбула.

Заради това в задачата се пита, ако „физически доказателства“ има, да не би госпожата да си ги е прибрала вкъщи, както прави с кремовете по летищата?

И нормално ли е един бивш високопоставен дипломат да говори пълни глупости и да халюцинира на живо по телевизионните студиа?

Как пък никой не я попита какви са били тези физически доказателства и откъде ги е носила? 

И защо в крайна сметка нито едно от тях не попада в обвинителния акт?

Казвам ви – здравната реформа у нас е истински провал. Хора, които трябва да се лекуват в покой, тишина и медикаментозна терапия, са пуснати да ръсят експертиза и халюцинации…


image0 (9K)