Акция за безплатно кастриране на кучета и котки в Казанлък

Община Казанлък Ви уведомява, че продължава традицията за безплатно кастриране на бездомни кучета и котки. Акцията тази година ще се проведе от 24. 10. 2016 г., понеделник до 29. 10. 2016 г., събота, включително, в Общински приют за безстопанствени кучета, разположен северно от Художествената гимназия. Работното време с граждани, по време на кастрационната акция е от 9,00 ч. до 16,00 ч.

Акцията се организира по силата на договор за сътрудничество между Община Казанлък и „Тиехилфе Зюдан – Австрия”, с подкрепата на фондация „Анимал хоуп България – Казанлък“.

Животните се кастрират, ваксинират и обезпаразитяват и веднага след това се връщат на стопаните. Кастрираните животни са по-спокойни и още дълго време ще Ви радват. Кастрират се бездомни кучета и котки, на възраст над 8 месеца, мъжки и женски.

По време на акцията ще бъдат обслужвани само кучета и котки на жители на Община Казанлък, желателно – с предварителна заявка.

Благодарим предварително на всички, които ще доведат бездомничета за кастрация, като по този начин ще предотвратят тяхното нежелано размножаване и ще заяват своята подкрепа за бездомните животни.

За повече информация:
Д-р Антония Илиева – ст. експерт ВЛ при Община Казанлък,
тел. 0887311884
и Евелина Недкова – фондация „Анимал хоуп България – Казанлък,
тел. 0896600524.


image0 (9K)