Акценти на ЗАРАТА на 8 декември 2019 година

Георги Марков: Българската съдебна система е в нокаут, в най-тежката си криза е!

„Българската съдебна система е в нокаут, тя е в най-тежката си криза не от 30 години демокрация, а и от комунизма. Председател на Върховен касационен съд се вживява на политически лидер и чете политически декларации. Казвам „чете”, защото очевидно някой му ги е писал”. Това коментира в предаването „Неделята на NOVA” бившият конституционен съдия Георги Марков.

Кой излъга? Намесата на Борисов в съдебната власт засега остава без реакция

Трима от стария състав на ВСС, излъчени от парламента с гласовете на ГЕРБ, отрекоха пред Свободна Европа премиерът Бойко Борисов да им е казвал да подкрепят Лозан Панов за председател на ВКС. Соня Найденова, Юлияна Колева и Каролина Неделчева твърдят, че не са получавали подобни указания. Противно на думите им преди два дни министър-председателят заяви пред бТВ, че лично е допринесъл за избора на Панов “с начина, по който се избират във висшия съвет… С излъчените от нас представители”.

Сценаристите на Слави оплюха решението на съда да не регистрира “Няма такава държава”

Ще обжалваме решението, защото това решение на Софийски градски съд, на този състав е малоумно. То е в нарушение на закона. Ако съдийката беше прочела закона за държания печат, там се описва какво е национален флаг. В знака на партията Няма такава държава е различно. Това заявиха в ефира на Нова тв сценаристите на Слави Трифонов – Тошко Йорданов Филип Станев, относно отказът на съда да регистрира партията на шоумена заради използването на националните символи в герба на все още нерегистрираната му партия.

Кога ще работим и кога ще почиваме през 2020 година

През 2020 работните дни ще са 250 или 2000 работни часа при стандартните 40 часа на работна седмица. Най-натовареният месец е юли с 23 работни дни, а най-свободният е май само с 18.

Гарванът е големият победител в “Маскираният певец”

арванът успя да заблуди всички панелисти и остана енигма до последния момент. Под маската му се оказа певицата Михаела Маринова. До финала на шоуто достигнаха още Розата и Пчелата.

45-годишната Жени Марчева показва подозрително коремче

Прави впечатление, че от известно време Жени все повече напълнява. От няколко седмици тя е придобила форми на бременна жена, а коремът ѝ ясно изпъква под широки рокли и поли. Водещата е оставила в историята описващите тялото ѝ секси дрешки и ходи във все по-свободни и по-свободни кройки.

Комплексите на звездите: Мегз се срамува от говора си, Ева от гърдите, лекар обезобрази Мис Пиги

Много от звездите ни променят визията си с помощта на пластичната хирургия. Сред тях се нареждат Светлана Василева и Джулиана Гани. И двете трудно могат да бъдат разпознати на старите си снимки, подобно на Катрин Вачева и Деси Фотосесията.

Кубрат Пулев: Ще трябва да дам урок на Антъни Джошуа

“Радвам се, че ме приемат с пренебрежение, защото ако Джошуа победи, ще трябва да му дам урок. Когато има пренебрежение, това означава, че има подценяване от другата страна. Ако за България има изказване, не му прави чест – да не си мисли, че сме по-малко от тях. За тази тема мога да говоря много”, каза Кубрат пред Diema Sport 2 преди двубоя.

Хороскопът ви за 9 декември вече е тук

В понеделник корекции ще претърпят плановете ви свързани с вашата работа или бизнес. Въпреки желанието ви да свършите повече неща, да приключите с важни задачи, ще ви се наложи да се съобразите с някои нови обстоятелства, които касаят ваши колеги или клиенти.

 


image0 (9K)