Акценти на ЗАРАТА на 7 януари 2019 година

Manowar посещава и България в прощалното си турне. Билетите са в продажба от утре

Официално: Manowar се завръщат в България след близо 10 години – София ще е една от спирките на прощалното им световно турне Final Battle World Tour 2019. Концертът ще е на 16 юни 2019 година в зала “Арена Армеец”. Билетите влизат в продажба на 8 януари, вторник, в 10 ч.

Пенсионерите с инвалидна добавка ще вземат по-ниска пенсия за януари

Пенсионерите с инвалидна добавка ще вземат по-ниска пенсия за януари, тъй като от тази година на мястото на инвалидните добавки те ще получават нов вид финансово подпомагане, което ще се дава от социалните.

Разплакващо, прощално от Христо Мутафчиев за Иван Ласкин

Човек трябва да живее достойно като него, Иван беше мъжкар, а аз уважавам мъжкарите. Това заяви актьорът и председател на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев с прощалните си думи за Иван Ласкин в ефира на БНТ.

48-годишният Ласкин почина вчера във ВМА, след като не успя да се пребори със смъртта.

Турист загина под връх Ботев. Мъжът е бил заедно със свой приятел.

Турист загина под връх Ботев. Мъжът е бил заедно със свой приятел. Те са предприели изкачване от хижа “Рай” към връх Ботев, като избрали популярен летен маршрут.

Рекорден бюджет за Стара Загора през 2019

При голям интерес, час и половина продължи общественото обсъждане на проекта бюджет на Община Стара Загора за 2019 година. Прогнозната му рамка надхвърля 115 млн.лв. (115 882 114), което е с около 11 млнв. лв. повече в сравнение с предходната година.

Почти 13 000 в община Стара Загора днес празнуват Ивановден!

Общо 12 796 жители на община Стара Загора са именици на 7 януари – Ивановден – Св. Йоан Кръстител. Данните са за лица с настоящ адрес в общината.

97 години и 70 години на сцената празнува Стоянка Мутафова със спектакъл в НДК

Великата и неповторима Стоянка Мутафова ще отбележи “70 ГОДИНИ НА СЦЕНА” със специален спектакъл – юбилей на 2 февруари 2019 г. в зала 1 на НДК. “Г-жа Стихийно бедствие” ще бъде в светлините на прожекторите на връх рождения си ден (2 февруари) точно в 19.30 ч.


image0 (9K)