Акценти на ЗАРАТА на 7 декември 2019 година

Борисов: Създаваме абсолютно независим прокурор! Той ще разследва и няма да докладва на главния

“Желанието ни е да се съобразим с препоръките на Венецианската комисия. Веднага след решението днес ще изпратим на заинтерсованите комисари нашето решение. Имам ангажимент да бъде подкрепен, за да стане максимално бързо”, заяви министър-председателят.

Агенцията по храните скрила 135 случая на храни със салмонела през 2019 г.

Българската агенция по безопасност на храните не е оповестила публично 135 доказани случая на опасни храни – със салмонелоза – на българския пазар в рамките на 2019 година. За наличието им призна проф. Христо Даскалов, директор на Националния център по безопасност на храните, пред Нова тв днес, пише “Офнюз”.

Ледена пързалка блокира България! Стотици коли се размазаха в катастрофи

Шофьорите да се движат с повишено внимание и да се съобразяват с пътната обстановка, предупреждават от Агенция „Пътна инфраструктура“ и МВР. Пътните настилки в района на София и Кюстендил са заледени вследствие на падналия леден дъжд и отрицателните температури.

Ад по пътищата, зверска катастрофа с камиони на “Тракия”!

Спряно е движението по аутобана, а опашката от леки коли е километрична. Най-вероятната причина за тежката катастрофа е хлъзгавата настилка и поледица, образували се заради падналия леден дъжд.

Муки се разплака в ефир: Последните й думи бяха “Обичам те”

“За мен беше един нестандартен човек, една необикновена майка, една майка, която беше артистична и вкъщи. Аз имах такава силна връзка с нея и ще продължавам да я имам.” Това заяви пред бТВ Мария Грубешлиева – дъщерята на покойната Стоянка Мутафова.

Старозагорецът Мариян Михалев е пети в света

Мариян Михалев се представи успешно при участието си на световното първенство по скокове на батут в Токио,Япония. Мариян, който състезател на СК “Добри Костин” Стара Загора с личен треньор Марияна Макулова намери място сред осемтте най-добри и игра финал, където се класира на пето място.

Труп след сбиване с чужденци в Пловдив

Възникнало е спречкване в заведение, където двама чужденци започнали да буйстват. Двама от охранителите, които работели в частна фирма, извели чужденците навън.   Единият от агресорите, обаче, ударил единия охранител с чаша по главата. Младежи му оказали първа помощ, пристигнала е линейка и животът му е спасен.

В първата битка воините трябваше да подреждат тухли на маса и да балансират с въже. Целта беше да се подредят 10 тухли, като тухлите се събираха по трасето с ходене назад. Най-добър беше Веселин, следван от Добрин. Накрая останаха Ана Мария и Юлиян.

Синеокият Къванч Татлъту е детрониран, Турция има нов секссимвол

Познаваме Баръш от ролята му в “Любов под наем”. Там изигра ролята на Йомер и веднага се превърна и в любимец на българската публика. Последната му роля е от сериала “Гарванът”, където впечатли всички с актьорските си умения.

Хороскопът ви за 8 декември вече е тук

Ако все още не сте усетили предколедно или новогодишно настроение, днес някои събития, срещи или разговори ще ви дадат необходимите импулси.

 


image0 (9K)