Акценти на ЗАРАТА на 7 август 2019 година

Държавното обвинение има нови доказателства срещу шефа на “ТАД груп” Иван Тодоров

Държавното обвинение има нови доказателства срещу собственика на фирмата “ТАД Груп” Иван Тодоров. Това се разбира от искане на Николай Найденов, и.д. административен ръководител на Апелативната специализирана прокуратура до съда, който в четвъртък ще гледа делото по определяне на мярката за неотклонение на Тодоров.

Мая Манолова щяла да участва на местните избори, ако хората я поискат

„Хората са беззащитни и гневни, защото властта се опитва да прехвърли вината за африканската чума върху тях. Някой обаче не си е свършил работата и е проспал нахлуването на заболяването. Представителите на властта вчера казваха на стопаните как не са прочели някакви закони“. Това заяви пред БНТ омбудсманът Мая Манолова.

Мистериозна смърт за съратник на българска мутра!

Пoляк, кoйтo миcтeриoзнo e бил нaмeрeн мъртъв в гoрящ Мeрцeдec, e бил убит c изcтрeл в глaвaтa, пишe Thе Sсоttish Sun. Cмъртният aкт нa Рaфaл Ликo, публикувaн oт шoтлaндcкия тaблoид, пoкaзвa, чe причинaтa зa cмърттa e „причинeнa oт oгнecтрeлнa рaнa“.

Набират приемни родители за област Стара Загора по проект

С приоритет са кандидатите, които искат да се грижат за дете във възрастова група 0 – 3 години. До четири месеца продължава проучването и оценката на възможностите на желаещите да предоставят социалната услуга „Приемна грижа“.

Нови обитатели в езерата на “Загорка” и Старозагорските бани

От днес тридесет патици имат нов дом – езерата на Старозагорските бани и „Загорка“ приютиха птиците. Те бяха разселени от старозагорския Зоопарк и вече ще радват стотиците посетители на двата водоема.

Полицаи гониха пиян шофьор от центъра до покрайнините на Стара Загора

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора 48-годишният Г. Г. остава в ареста заради това, че на 3 август вечерта изпил доволно количество алкохол, като в ранните часове на 4 август се качил на колата си и тръгнал по централните улици на Стара Загора.

Веднъж осъждан за шофиране под въздействие на наркотик, 20-годишен пак се надруса и седна зад волана

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 20-годишния Д.И., привлечен като обвиняем за това, че на 1.08 в Стара Загора управлявал “Фиат”, след употреба на наркотично вещество – метамфетамин, установено по надлежния ред – с техническо средство.

Мъж преби 8-годишно момченце на детска площадка в село Обручище

Детето получило наранявания и изпаднало в шок, но вече е физически стабилизирано и е при семейството си. Според бабата на пострадалото дете, с него ще трябва да работи психолог.

Всички активи на Венецуела в САЩ бяха замразени

Американският държавен глава Доналд Тръмп подписа заповед, с която замрази собствеността и активите на венецуелското правителство в САЩ. В документа се описва, че собствеността не може да бъде прехвърлена, платена, изведена извън страната, изтеглена или обработвана по какъвто и да е начин, пише Би Би Си.

Магнитните бури могат напълно да преобърнат деня ви дори да сте здрави!

През тази седмица можем да почувстваме ефекта на слънчевите изригвания, които въпреки че се получават на огромно разстояние от нас, оказват своето влияние. То се изразява в промяна на магнитното поле на Земята, а това определено може да ни се отрази. Това обясни психиатърът д-р Веселин Герев.

“Безобидни” симптоми, които алармират за рак!

Понякога има някои симптоми, които сигнализират за сериозно заболяване, но всъщност ни изглеждат дребни и си мислим, че не си струва да им обръщаме внимание. Някои от тях обаче са сериозни, от гледна точка на това, че може да алармират за онкологично заболяване. Добре е да не ги игнорирате, а за ваше спокойствие най-малкото да посетите личния си лекар.

Жестоко меле с д-р Енчев в Пловдив!

Известният пловдивски лекар Невен Енчев, който е брат близнак на пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев, катастрофира преди минути в Пловдив. Д-р Енчев е бил за волана на брандирания си “Ситроен” с името и емблемата на резиденцията си в Белащица “Алхимиста”.

Зверски пребиха мъж в Асеновград

Вчера в районното управление постъпила информация за приет в местно болнично заведение 58-годишен жител, който по първоначални данни бил нападнат с удари от няколко души в понеделник срещу вторник на улица „Панайот Сребров“.

Преслава трогна Софи след разлъката с Гринго

Между Преслава и Софи Маринова се наблюдава рядко срещано приятелство в родния шоубизнес. Макар Софи вече да не е женена за Гринго, тя си остава все така близка с нейната кума и именно на нея споделя най-големите горчилки от живота си.

Племенницата на Фидосова лъсна без дрехи!

Красавицата, която от години живее и учи извън страната, влезе с гръм и трясък в полезрението на светските клюкари с провокативни фотоси, голо дупе и оплезен език. Младото момиче, което наскоро изкара едномесечен платен стаж към правителството на Шотландия, изчервява пуританите с полуголи снимки и провокативна визия в социалните мрежи и нехае, че семейството й от години е дебнато на всяка крачка от папараците, писа „България Днес“, потвърди ЗАРАТА.

Зодиите, които неволно подтикват партньора си към изневяра

Има хиляди причини, които могат да подтикнат един от партньорите към предателство. Според астролозите, има хора, които по-често стават жертва на изневяра. И всичко това – заради основните характеристики на поведението и природата им, които са заложени със самото им раждане. Без дори да подозират, те тласкат своите партньори към изневяра. Ще ви разкажем малко повече за тях!

Тази вечер в “Сълзи от рая” един се самоубива, а друг герой научава, че има сестра

Тази вечер в епизода на турската драма “Сълзи от рая” събитията се развиват с малко повече динамика, отколкото в последните няколко серии. Бракът на Арзу и Махир изпада в голяма нова криза, след като Арзу разбира за бременността на Йозлем, която се оказва, че чака момче. Орхан и Сема съответно моментално са информирани от разбеснялата се Арзу.

Хороскопът ви за 8 август вече е ТУК

Не стойте затворени в дома си и не се изолирайте от контакти с хора, независимо дали ги познавате или не. Любовните отношения с представители на Дева, Козирог или Телец ще са напрегнати, с лекота ще възникват недоразумения или противоречия. Здравето на жена, която живее извън дома ви ще бъде повод за разговори в семейството или с други роднини и приятели.


image0 (9K)