Акценти на ЗАРАТА на 6 септември 2019 година

По повод на гнусна публикация медии се обединяват в защита на етиката в журналистиката

Водещи български медии се обединяват в защита на правилата, етиката и морала в журналистиката. Гневната реакция е по повод публикуваните от сайта ПИК порноснимки, за които се твърди, че са на годеницата на кандидата за столичен кмет арх. Борислав Игнатов. Компроматът взриви социалните мрежи, а политици от всички цветове реагираха категорично.

МВФ премахна последната бариера пред кандидатурата на Кристалина Георгиева

Международният валутен фонд (МВФ) обяви, че е одобрил промяна в устава си, за да отпадне изискването за възраст за поста управляващ директор. Така фондът премахва последното препятствие пред номинацията на българката Кристалина Георгиева, предаде Франс прес.

Съперниците Манолова и Фандъкова заедно на празника за Съединението

Столичният кмет Йорданка Фандъкова и основният й опонент в местните избори Мая Манолова се засякоха на поклонението в костницата на първия български монарх след Освобождението Александър Батемберг.

Чудотворните икони са в Старозагорско чак до 10 октомври!

Подробности можете да видите в обновената програма.

ДПС избра Милко Кавалджиев за кандидат-кмет на Свиленград

Минали са основните процедури в централата на ДПС и от партията са излезли с решение, че одобряват кандидатурата на поп фолк певеца.

МВР подпука “споделеното пътуване”

Най-големи са групите за пътуване от столицата в посока морето и Пловдив. В повечето областни градове има поне по две групи, където предлагащи и търсещи услугата се срещат. Най-голямата такава група е “Пътуващи Бургас – София и обратно!”, която към този момент има близо 66 000 членове. А шофьори са превозили 2500 души към Бургас и обратно до този момент.

Властите в Гърция: Изчезнала е млада бългaркa, животът й е в oпacнocт

Властите в Гърция издирвaт 23-гoдишнaтa бългaркa Aннa-Мaрия Вacилeвa. Тя е в неивзестност от 17 aвгуcт, когато е била в рaйoнa нa Eвocмoc в Coлун. Била е облeчeнa със cини дънки и бялa блузa, както и с чeрни кeцoвe.

Борис Джонсън: По-добре да съм мъртъв в канавката

Британският премиер Борис Джонсън произнесе снощи обръщение към нацията. Той заяви, че Великобритания трябва да напусне окончателно Европейския съюз на 31 октомври и отново настоя за предсрочни парламентарни избори.

“По-добре да съм мъртъв в канавката, отколкото да отложа Брекзит!”, заяви емоционално Джонсън.

Руското МВнР: България опасно пренаписва историята!

Говорителят на руското министерство на външните работи Мария Захарова посочи в интервю за ТАСС, че България се занимава с пренаписване на историята, заявявайки за донесените от Червената армия така наречени “репресии”. Захарова определя това като опасна тенденция, предава БНР.

В Русия: Българите нaглeят, мoжeм дa им oтгoвoрим

Руcки пoлитoлoг Вaдим Трухaчoв заяви пред  радиостанция “Гoвoрит Мocквa”, че трябвало дa бъдaт нaмaлeни чaртърнитe пoлeти oт Руcия към Бългaрия. Това щяло да бъде отговор на “наглото” отношение на българите, каза доцентът oт Руcкия държaвeн хумaнитaрeн унивeрcитeт, цитиран от news.rambler.ru

Ердоган заплаши, че ще пусне бежанците, ако Европа не го подкрепи

Турският президент Реджеп Ердоган заплаши, че ще пусне мигрантите в Европа, ако не получи международна подкрепа за зоната за сигурност за бежанците в Северна Сирия.

Съперникът на Гришо Даниил Медведев: Гениален злодей на корта, чешит в живота

Гениален злодей и пълно перде на корта и голям чешит в живота. На такава слава се радва 23-годишният Даниил Медведев, който излиза довечера срещу Григор Димитров в полуфинала на US Open. Последният турнир от Големия шлем за годината, в който се раздават и най-големите пари- над 53 млн. долара. Шампионът ще вземе $3,85 млн. а мястото на финала гарантира $ 1,9.

Шведска телевизия шокиращо: Да ядем хора, за да спасим климата!

В отговор на въпроса на водещия за това кое ни кара да реагираме инстинктивно с отвращение към идеята да консумираме хора, Зьодерлунд, експерт по потребителско поведение, спокойно каза: „На първо място, този човек, който ще бъде изяден, трябва да е мъртъв“. Зьодерлунд подчерта, че има много табута сред широката общественост в западния свят, което затруднява играчите, които искат да влязат в индустрията на човешко месо.

Смърт в семейството на Сашо Кадиев!

Из светските среди се разпространи слух, че танцьорката Таня Тончева е била шута на водещия Сашо Кадиев. Двамата се били разделили скоро и тя заминала при родителите си в Пловдив, като взела и дъщеря си със себе си.

Проговори дъщерята на единия от убийците от Негован с нова версия

Галя, дъщерята на Пламен Шляпашки, се съгласи да разкрие своята версия за случилото се с баща й. Заедно с Георги Нанчев той е обвинен за жестокото убийство на Йордан Атанасов и съпругата му Марияна. Всичко това тя разказа пред Мира Найденова за Блиц.

Сразяващи разкрития за загиналия моторист и жена му!

Медията ни узна още, че Христо Тепавичаров е бил пиян по време на инцидента. Пробата при аутопсията показала, че е имал 2 промила алкохол в кръвта.

Гала и Стефан наглеят на летище “София”

Автомобилът на тв водещата и половинката й висял зарязан дълго време на паркинга на летището, който се ползва само от служители. Нерегламентирано оставеният джип на телевизионерката ежедневно пречел на чиновниците, докато тя и любимият й обиколиха света, редувайки почивката с почивка.

Бербо сърба шкембе чорба на пъпа на София, жена му не ще да готви

Спортистът не се притеснява да сърба шкембе чорба в идеалния център на София, буквално пред очите на стотици минувачи. Бербо най-лакомо излапа порцията, като дори топеше от хляба си вътре в чинията, както повелява традицията на село.

Мъжът на Елена Йончева я заряза!

Причината – бизнес командировка, която изпратила архитект Пламен Тодоров за неопределен срок в провинцията. В последните седмици той може да бъде забелязан ежедневно да обикаля из Шумен.

Гринго бесен: По-богат съм от Софка, не ме издържа!

„Имам достатъчно пари да се издържам сам, може да съм по-богат от Софка, Тя никога не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да живея.“ Избухна пред “България Днес“ половинката на Софи Маринова – Гринго.


image0 (9K)