Акценти на ЗАРАТА на 5 ноември 2019 година

Живко Тодоров: Това е последният ми кметски мандат. Човек не трябва да се сраства с властта

„Местните избори са по-скоро мажоритарен вот. По места вотът е много различен. В Бургас, Стара Загора, Велико Търново изборите преминаха още на първи тур. Хората си харесват кметовете”, коментира той.

Цинизъм! Отказаха на онкоболен лекар да стане асистент в Медицински университет – София

Отказаха на млад онкоболен лекар да стане асистент в Медицинския университет в София. За случая разказа самият Радислав Наков във “Фейсбук”.

Братя Домусчиеви на съд заради неплатена неустойка от 52 млн. лв. за БМФ

Братята Кирил и Георги Домусчиеви вероятно ще бъдат принудени да заплатят 52 млн. неустойка за неспазване на поетите през 2008 г. ангажименти при приватизацията на Параходство ”Български морски флот” (БМФ). В договора са предвидени запазване на корабния тонаж, числеността на корабния и бреговия персонал, повишаване на заплатите до края на 2018 г., когато изтече десетгодишният срок за контрол върху изпълнението на условията по сделката.

Насметоха Слави във Фейсбук, телевизията му ни връщала половин век назад

„Дългия ни върна половин век назад, студиото, звук, картина са пълна скръб”, бяха  първите коментари в нета. „Моля, обърнете внимание на звука. На интро и рекламите като гръмне и кокошките спират да носят”, препоръчва зрител с чувство за хумор.

Ламбо е между живота и смъртта, в моменти на проблясъци пита за сина си

След като по-рано днес лидерът на БСП Корнелия Нинова разкри какво е състоянието на големия български актьор Стефан Данаилов, на 5 ноември следобед се появиха още притеснителни детайли за случващото се с Ламбо.

Ключови кръстовища в Стара Загора остават без светофари

Община Стара Загора уведомява жителите и гостите на града, че поради строително-ремонтни дейности, няма за функционират следните светофарни уредби: кръстовището на бул. „Св. Патриарх Евтимий“ и ул. „Христо Ботев“, няма да функционира на 06.11.2019 г. за времето от 09,00 ч. до 19,00 ч.;…

– кръстовището на бул. „Цар Симеон Велики“ и ПРАКТИКЕР, няма да функционира до  07.11.2019 г. включително.

Осъждан над 40 пъти бивш затворник остава в ареста, реши съдът в Стара Загора

В края на октомври 37-годишният мъж разбил врата на имот и откраднал 350 лева, дамски златни обеци, златна венчална дамска халка и три златни дамски пръстена. Обвиняемият отнел вещите, като влизал два пъти в жилището на пострадалата, докато тя отсъствала. Мъжът е осъждан многократно – над 40 пъти, като повечето от присъдите са за престъпления срещу собствеността. За последно е изтърпял наказание „лишаване от свобода“ в затвора през юни 2019 година.

Садистът, брутално изтезавал куче в Мъглиж – на свобода срещу 250 лева

Пускат под гаранция срещу 250 лева садиста Ангелин, който беше заснет как измъчва куче в чакъл. Срещу 32-годишния мъж вече е повдигнато обвинение за проявена жестокост към животно. Младият ром, подвизаващ се в социалните мрежи под името Angel Yliqanovf, живее в една от махалите в Мъглиж.

Гошо, който натри носа на кака си Гинка и стана кмет на Могила

Дългогодишен механик от научноизследователския институт по говедовъдство и овцевъдство стана кмет на старозагорското село Могила, където на балотажа се наложи да влезе в люта битка със сестра си Гинка Колева, която се борела за трети мандат.

Христо Петров е новият шеф на полицията в Казанлък

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 04.11.2019 г. на длъжност „началник на Районно управление – Казанлък“ е назначен главен инспектор Христо Стефанов Петров, досега началник на сектор „Криминална полиция“ към Районно управление – Казанлък.

Кремъл предупреди за възможни последици при преследване на Малинов в България

“Смятаме, че подобни жестове на признание за заслугите на Малинов като принос за делото на единството на руския свят, принос за развитие на приятелството и сътрудничеството между народите на двете ни страни по никакъв начин не може и не трябва да е причина за някакви преследвания”, заяви пред журналисти Дмитрий Песков, прессекретарят на руския президент.

Франция въвежда ограничения за работниците от други страни

Франция ще въведе ограничения за броя на работниците, които идват от други страни. Това обяви министърът на труда Мюриел Пенико, информира france24.com

САЩ напускат споразумението за борба с опасните климатични промени

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео обяви, че неговата страна се изтегля от Парижкото споразумение за климата. Той е уведомил ООН за решението на управляващите във Вашингтон.

Ивон на Анелия: Девствена съм, нямам корекции, но без миглите си не мога!

Апетитната старлетка реши да разкрие в най-откровено “интервю” в социалните мрежи дали има пластични операции и дали е… още девствена. “Девствена съм!”, отсича кратко Ивон, която през цялото време снима видеото, скрита зад огромни слънчеви очила и с дъвка в устата. Зад скъпите цайси прозират огромните мигли на дъщерята на Анелия, както и тъмните й сенки. Ивон обаче не крие, че си има само тях.

Кокаин и много пари е причината за раздялата на тризначките

Тризначките Вяра, Надежда и Любов не са спирали да провокират с поведението и изказванията си.Скo рo oтнoвo привлякoхa внимaниeтo върху ceбe cи c гръмкaтa нoвинa, чe ca били aрecтувaни. Изплуваха oщe пo-фрaпирaщи нoвини oкoлo тях.

Хороскопът ви за 6 ноември вече е тук

В сряда ще ви изненадат променливите настроения на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, които ще афектират неприятно върху вашите планове. Ще се окаже, че или вие или те са имали нереални очаквания за конкретни събития или общи ангажименти.


image0 (9K)