Акценти на ЗАРАТА на 4 януари 2019 години

БНБ пуска монета “Пловдив – Европейска столица на културата”

Българска народна банка (БНБ) представи сребърна възпоменателна монета за “Пловдив – Европейска столица на културата”. Монетата ще бъде пусната в обращение от 7 януари. Цената ѝе 78 лева.

Осуетиха бягството на двама убийци от затвора

Осъденият на затвор до гроб руснак Герман Костин е кроял планове за бягство от софийския затвор заедно с най-верния си човек зад решетките – убиеца Николай Русинов-Чеци, удушил 28-годишната Яна Кръстева в Борисовата градина през 2011 г.

Намериха 10 от откраднатите картини на Майстора, двама са арестувани

Намериха 10 от откраднатите картини на Владимир Димитров -Майстора и са арестувани двама, които са съпричастни към кражбата.

Служител на Военна полиция намушка 6 пъти с нож съпругата си

По неофициална информация 48-годишен мъж и съпругата му са били на среща, когато избухва скандал между тях. Семейството е било в процес на развод.

Мъжът е извадил хладното оръжие, с което нанася шест порезни рани…

Изчезна 14-годишната Роси Лам Нгуен от град Бяла. Ако имате информация, обадете се

14-годишно момиче изчезна в град Бяла, Русенско. За това съобщиха негови близки в социалната мрежа. Момичето е изчезнало на 2 януари около 20:30 ч.

Последно е забелязана в района на “Бяла маркет” край близките блокове.

Номерата на партиите в изборните бюлетини да отпаднат, е записано в окончателния вариант

Видеокамери във всяка изборна секция ще предават картина на живо на сайта на районната комисия Номерата на партиите в изборните бюлетини да отпаднат, а на тяхно място да се изписва наименованието на формацията. ДПС е твърдо против отпадането на номерата и го определя като образователен ценз за техните избиратели.

Проф. Константинов: Няма да има избори три пъти през 2019 година!

“Прословутото машинно гласуване, за което говори президентът, в Европа го няма – има го в Индия и Венецуела”, каза още проф. Константинов“.

Над 16 000 са имениците на Йордановден и Ивановден в старозагорската община

12 796 жители на община Стара Загора са именици на 7 януари. На 6 януари, Йордановден – Богоявление името си празнуват 3 713 граждани с настоящ адрес в община Стара Загора.

 

 

 


image0 (9K)