Акценти на ЗАРАТА на 4 февруари 2019 година

Живко Тодоров е разговарял с премиера как да отпаднат винетките Богомилово, Тракийски университет и кв.” Зора”

Ето и отговора му: Здравейте, група! Поради много въпроси за изисквана винетка до с. Богомилово, Тракийски университет и кв.” Зора”, днес разговарях с Премиера. В следващите дни ще изработим работещо решение, за да не се изисква винетен стикер в тези участъци на пътната мрежа.

Продават 2 общински имота в Казанлък, за да помогнат на болницата

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще предостави за продажба имоти общинска собственост, сумите от която ще постъпят за покриване на стари задължения или за инвестиции на казанлъшката многопрофилна болница. В мотивите се посочва, че дружеството е с очаквана загуба в размер на 170 000лв. към края на миналата година, с което общата натрупана загуба нараства до 2 092 000лв.

От Община Стара Загора уточняват колко струва реконструкцията на моста

Общата стойност на транспортния проект, който се реализира в Стара Загора с продължителност 36 месеца, е 14, 7 млн. лв., като безвъзмездната финансова помощ е над 13, 9 млн. лв., а собственият принос – близо 760 хил.лв. Стойността само на съоръжението, което беше открито вчера, е 4 297 195.80 лв. без ДДС или 5 156 634.96 лв. с ДДС.

„Бабсбг” с R&B парче за деня на влюбените

Девет вълнуващи съдби преплита бг адаптацията на световния хит „Human” на Rag’n’ Bone Man, изпълнявана от „Бабсбг”. Това е втората песен на казанлъшките рок баби, която ще представят за Деня на влюбените.

Издигат Евгения Банева за евродепутат. Съобщи го Николай Банев

Инициативен граждански комитет издига кандидатурата на Евгения Банева за участие в изборите за Европейски парламент. Новината съобщи днес нейният съпруг във Фейсбук.

Комисията за защита на потребителите: Правата на клиентите се увеличават

Клиентът ще решава дали дефектна стока да бъде заменена или поправена безплатно, а не търговецът, който сега взема това решение.

Мини Марица-изток дава 60 000 лева за услуги по ремонт и поддръжка на апарати

Сервизна поддръжка на автоматизирана система за оперативен контрол и управление на качеството на въглищата (АСУКВ). Изискванията на Възложителя и условията за изпълнение на поръчката са посочени в обявата и Техническата спецификация.

РИОСВ-Стара Загора дава 25250 лв. за проучвания за оводняване на резервати

„Комплексни предпроектни проучвания за оводняване на Поддържан резерват „Долна Топчия“ и Поддържан резерват „Балабана“.

Мъж не успя да изнасили жена на пазара и тръгна към гарата, където 17-годишна не можа да му избяга

25-годишният Т. А. се разхождал в централната градска част на Стара Загора. В района на кооперативния пазар нападнал жена и се опитал да я изнасили…

В Стара Загора мъж насочи пистолет в главата на жена, ударила колата на брат му

Р. Р. притежавал законно късоцевно огнестрелно оръжие („Глок“ кал.9х19), което извадил и насочил в главата на “провинената” шофьорка. Жената силно се изплашила и се заключила в автомобила си, като подала сигнал в полицията.

Чуйте запис от разговора на телефонен измамник с възрастна жена

МВР разпространи аудио запис на разговор между телефонен измамник и възрастна жена. Мъжът се представя за полицай от столичното 2-ро РУ и прави опити да заблуди жената.

 


image0 (9K)