Акценти на ЗАРАТА на 4 май 2019 година

Цветанов: Атакуват ме два месеца преди изборите! Ситуацията от 2013 г. се повтаря

На въпрос какво влияние ще имат всички скандали през последните седмици върху изборите, той отговори: „Аз досега запазвам пълно мълчание по темата, защото все пак има институции, които трябва да си свършат работата. Защото каквото и да кажа в такава ситуация, с отсрещната негативна енергия, която създадоха нашите политически опоненти, дебатът ще остане безсмислен.“

СДС и “Гергьовден” подписаха коалиционно споразумение в присъствието на Бойко Борисов

СДС и Движение “Гергьовден” подписаха политическо споразумение за предстоящите европейски избори. Подписите под документа сложиха председателите на двете формации Румен Христов и Драгомир Стефанов.

Бойко Борисов: Когато папата отиде в една държава, цял свят нея гледа

“Има един факт – когато папата отива в една държава, целият свят се съсредоточава в тази държава, за да види защо точно там е отишъл. Факт е, че той ще бъде в България. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по повод предстоящата визита на папа Франциск в страната ни по време на пресконференцията, на която бе подписано коалиционното споразумение между СДС и “Гергьовден”.

Боинг 737 със 136 пътници на борда падна в щата Флорида

Боинг 737 със 143 души на борда пропусна приземяването си във военноморска база във Флорида в петък вечерта и приключи курса си в река Сейнт Джеймс, без да понесе сериозни щети, предаде АФП. Самолетът е превозвал персонал на американската военна база Гуантанамо и техните семейства.

Първа версия за зловещия инцидент с падналия Боинг 737

В самолета е имало 143 души пътници и екипаж, пътуващи от военната база Гуантанамо в Куба. Машината трябвало да кацне във военновъздушната база в Джаксънвил. Според някои източници машината не успяла да спре в края на пистата и се озовала в реката, след което започнала да потъва.

Българска делегация лети за Вашингтон да преговаря за F-16

Българска делегация заминава на 7 май за Вашингтон, за да преговаря за придобиването на нов тип боен самолет за Българската армия. Това обяви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов пред журналисти, след като днес проведе традиционната видеоконферентна връзка с командирите на български военни контингенти зад граница.

Николай Диков от евролистата на ГЕРБ: Не мерим времето в мандати, а в решените проблеми

Противопоставянето, в която и да е сфера на живота, не е градивно и не води до нищо добро. Мен ме интересува как след всяка една предизборна кампания и избори може да направим нещо по-добро за хората. Това каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Николай Диков при срещата си с жители на старозагорското село Казанка.

Пропадането TЕЦ “Марица Изток 2” продължава

Все по-скъпите парникови емисии и заработилият по-ефективно от началото на 2019 г. нов модел на търговия с ток се отразяват зле на държавната ТЕЦ “Марица Изток 2” и на “Националната електрическа компания” (НЕК). Това сочат финансовите отчети за първото тримесечие на 2019 г. на дружествата от групата на “Българския енергиен холдинг” (БЕХ), публикувани от Министерството на финансите.

23 къщи за гости с европейски пари има в област Стара Загора

Министърът на земеделието заяви пред НОВА ТВ, че от години е наличен списъка на къщите за гости. Наша проверка показа, че това е така, но с доста сериозно разминаване с твърденията на министъра. Той каза, че от него се вижда както финансирането, така и бенифициентите, което не е така. Вижте списъка на къщите от област Стара Загора.

16 години зад решетките за изнасилване отнесе във Великобритания нашенец

Самото изнасилване станало на 12 август миналата година, през нощта около 3 часа, в град Скарбъро. Жертвата е жена, чиято самоличност не се разкрива. Известно е, че преди изнасилването тя е била на бар и се е прибирала към дома си.

Шеф Манчев заряза жена си, а любовницата му сервира изненада

Засега е ясно, че новото гадже на топ кулинаря е бременно в шестия месец с момче, което ще е третото дете на готвача.  Заради секси красавицата Иван Манчев е в процес на развод със съпругата си Марина, с която имат две деца – 13-годишната Виктория и 17-годишният Христо.

С 5 бона заплата на летище “София” примамили Емо Чолаков да се махне от бТВ

Той си е намерил нова, много по-добре платена работа, в която ще има възможност да прилага изцяло знанията си по метеорология и геофизика – специалностите, които е завършил в Софийския университет и дори да ги надгражда.

Меган обиди жестоко принцеса Шарлот!

Меган Маркъл и любимият й принц Хари очакват съвсем скоро първата си рожба. Те обае здраво сгафиха, честитейки рождения ден на щерката на принц Уилям и херцогина Кейт – Шарлот. В четвъртък сладкото момиченце навърши 4 години.


image0 (9K)