Акценти на ЗАРАТА на 4 декември 2018 година

Ще видим ли слънчице в следващите дни?

В сряда ще се появи и северозападен вятър в Дунавската равнина, който ще изчисти изцяло появилите се навсякъде мъгли.

От 2 до 8 години затвор заплашват влетелия в президентството въоръжен мъж

Наблюдаващият прокурор е повдигнал обвинение срещу С. Игнатов, за това че на 13.12.2018 г. около 15.20 ч. в гр. София в сградата на президентството на Република България, е държал 1 брой огнестрелно оръжие – пистолет марка „Валтер“, и 19 броя боеприпаси – патрони за огнестрелно оръжие, без да има за това надлежно разрешение.

Проф. Георги Рачев: Грешна е политиката на ЕС за климата

Проф. Рачев бе категоричен, че политиката на ЕС е грешна, тъй като там се разглеждали грубите икономически интереси на силно развити икономики, а европейските лидери не са се съобразили нито със страните от източната част на континента, нито с останалия свят.

Руски сепаратисти обучават свои фенове в стрелба и бой с хладно оръжие в Берн, Цюрих и Лугано

Прибраха в ареста новия “кръстник” на италианската мафия

„Арестите са огромен удар срещу мафията. Вече няма място в Италия за тези негодници”, заяви вицепремиерът Лиуджи Ди Майо в социалната мрежа „Инстаграм”

Старозагорски предприятия спират работа заради тройна цена на електроенергията

Фирми от региона изпратиха писмо до премиера Бойко Борисов и КЕВР с искане на помощ и обяснение за нереално високите цени.

29% от българските продуктови компании създават световни иновации

Младите дигитални компании са най-жизнената част от българската икономика. Това заяви заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов по време на представянето на годишното национално проучване InnovationShip 2018.

Залата на Синдикалния дом в Стара Загора се превръща в модерен многофункционален културен център

Започва реконструкцията на залата в Синдикалния дом в Стара Загора (бул.“Цар Симеон Велики“ №108), която ще се превърне в многофункционален културен център с 520 места, с добра акустика и условия за изпълнителите, за провеждането на различни мероприятия, включително амфитеатрална телескопична трибуна с 214 места.

Районна прокуратура-Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо 41-годишна жена за хулиганство в болница

Обвинението е и за това, че на 23.08.2018 г., причинила лека телесна повреда на на медицинска сестра, изразяваща се в оток и кръвонасядане на ръката,с което е причинено страдание по време на изпълнение на службата й, без разстройство на здравето и за обидни квалификации към лекари.

 

 

 


image0 (9K)