Акценти на ЗАРАТА на 31 декември 2018 година

НОИ изплати близо 7 милиона лева за трудови злополуки

6,7 милиона лева е изплатило НОИ на служители, пострадали по време на работното си място. Това са данни предоставени от осигурителния институт за деветмесечието на 2018 година.

6 възможни комуникационни кризи през 2019 година

В края на 2018 година от Центъра за анализ и кризисни комуникации ни предупреждават за 6 ситуации с възможност за възникване на комуникационни кризи през годината, която ни очаква.

Лют спор: Кметове си мерят елхите в навечерието на новата година

Първо се похвалиха от Троян с най-високата елха не само у нас, но и в Европа. Светкавичният отговор от общината в Димитровград,  че това не е истина, беше изпратен с официално писмо.

В Стара Загора посрещамe Нова година с концерт на Ибряма и наздравица в операта

Обявеният начален час е 23,30. Очаква се кметът на Стара Загора Живко Тодоров също да се присъедини към празнуващите и да отправи новогодишен поздрав към тях. Празнични хора и илюминации ще допълнят настроението на хората на площада.

Повече се женим и по-малко умираме в Стара Загора (според статистиката)

Повече бракове и по-ниска смъртност през 2018 година отчитат в Стара Загора. Раждаемостта е като миналата година и е по-висока от смъртността.

Убийците на пловдивчанина остават в ареста

Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 38-годишната Екатерина и 20-годишният й син Стефан, обвинени в убийството на 63-годишния Поли Стефанов.

През 2018-та светът зададе открито въпроса, който пари

Този въпрос тлееше. Тази година започна да пари. И бе зададен почти навсякъде в цивилизования свят. Може би пари и в останалия, но рискът да бъде зададен е прекалено голям. Въпросът е – НАКЪДЕ да тръгнем? Пътят, който следвахме досега се оказа без изход, или по-скоро с нежелан изход.

Самоа първа ще посрещне Нова година – смени си часовия пояс

Тихоокеанската островна държава Самоа е първата в света, която ще отбележи настъпването на новата 2019-та, след като преди време промени часовата си зона.


image0 (9K)