Акценти на ЗАРАТА на 30 юни 2019 година

Каракачанов към Радев: Като не ти харесва цената на F-16, обади се на Тръмп

“Ти си върховен главнокомандващ, плюс това си бил шеф на ВВС. Ако искаш да бъдеш полезен, опитай да помогнеш с нещо през институцията, която представляваш, а не само да критикуваш. Да, има много неща, които и на мен не ми харесват в американското предложение за договор за ф-16, както по отношение на финансовите параметри, така и отношение към нашата авиация. Но аз се опитвам нещо да променя в разговори и преговори, а ти само критикуваш. Обади се Тръмп и опитай да помогнеш. ВВС не е моя лична собственост. Опитай да помогнеш с контактите си в САЩ!”. Това заявява вицепремиерът Красимир Каракачанов в отговор на критиките на президента за висота цена на новите изтребители пред журналисти в Троян.

Почерненото семейство на Янко от Несебър: Имаше всичко, за което бе мечтал. Детето пита: “Къде е тате?”

“Янко бе най-усмихнатият човек на този свят, толкова лъчезарен, толкова добър! Имаше всичко, за което някога бе мечтал – работа, любяща съпруга, прекрасно дете, над което трепереше. И идва някакъв джигит, на който животът явно не му е скъп, съсипва всичко! Всички сме съсипани, не знам как ще преодолеем мъката. Малката постоянно пита за баща си и иска вече да го види, как ще му обясним, че вече го няма?!”, каза през сълзи близък роднина на младия мъж.

По заповед на Борисов: Преместиха теменужките от АМ “Европа”!

Преди дни, докато инспектираше строителството на магистралата премиерът Бойко Борисов лично нареди на зам. – министър Николай Нанков всички теменужки да бъдат преместени внимателно и да няма нито една стъпкана.

Тръмп се срещна с Ким Чен-ун в зоната между двете Кореи

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се срещна днес с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун в демилитаризираната зона между двете корейски държави. Тази трета среща между двамата за малко повече от година засилва надеждите за възобновяване на преговорите за ядреното разоръжаване на Пхенян, предаде Ройтерс.

Шокиращо самоубийство! Мъж се хвърли от надлез в Бургас, издъхна на място

Самоубиецът не е имал каквито и да било документи у себе си, но не е с вид на клошар – дори напротив. Облечен е прилично и не изглежда да е изпаднал пияница несретник.

Джигит избута в мантинелата Тойота край Ахелой, жена се отърва на косъм

Гумата и бронята на автомобила са останали заклещени под мантинелата
Малкият автомобил се е врязал в предпазните съоръжения и цяло чудо е, че шофьорката е невредима. Разумната скорост, с която е карала колата си, е спасила живота й.

Газова бутилка осакати възрастен мъж в Ракитово

79-годишен мъж от Ракитово е пострадал при инцидент с газова бутилка, съобщават от ГД “Пожарна безопасност и защита на населението”.

Престанете да пържите тиквичките!

Има и друг начин да се приготвят тиквички, без да се пържат, а на вкус да са точно като пържените.

Нещо става с Марта Вачкова!

Какво се случва с Марта Вачкова? Култовата актриса не излиза от салоните за красота и феновете й започват да се питат дали сестра Жекова от “Откраднат живот” не се конти заради нов мъж в живота си. Манията с любимите на кифлите естетични процедури зарази и Марта.

Хороскопът ви за 1 юли вече е тук

В понеделник не само започвате една нова седмица, но и отваряте страницата на нов девет месечен период на развитие, който ще се усети най-силно в семейството и в семейните ви отношения. Това ще бъде благоприятен ден за осмисляне, преценяване и планиране на ваши бъдещи действия, но с практично оценяване на възможността да бъдат реализирани.


image0 (9K)