Акценти на ЗАРАТА на 3 декември 2018 година

„Маркет Линкс”: 80% от българите подкрепят протестите и очакват предсрочни избори

3/4 от българите не са доволни от състоянието на държавата в момента. Това показват данните от проучване на „Маркет Линкс”, представено в ефира на бТВ от социолога Добромир Живков.

Борисов строява редиците на ГЕРБ: Да се отстранят всички слабости и грешки!

Министър-председателят се обръща с поздрав и към областните координатори на ПП ГЕРБ, общинските й ръководства, кметовете и общинските съветници на ПП ГЕРБ, депутатите и евродепутатите от партията.

Въоръжен нахлу в Президентството

71-годишен криминално проявен мъж е нахлул в приемната на президентството. Той е бил въоръжен с пистолет с два пълнителя.

“Инерком” на Гинка Върбакова действа за финализиране на сделката “ЧЕЗ”

“Инерком” има подкрепата на глобални инвестиционни банки за финализиране на сделката”, се казва в нарочно писмо от фирмата до медиите.

Горанов приел да вземе апартамента от кръстника си заради земетресение в Перник

“Преценката ми към момента, в който съм го декларирал, е че не предстаявлява конфликт на интереси”, заяви финансовият министър

По примера на Горанов: И Николай Нанков живеел в чужд апартамент без наем

И зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков е в категорията на безвъзмездните ползватели, пише в декларацията му тази година, подадена пред антикорупционната комисия, съобщава в. “Сега”.

Каракачанов: Писна ми да съм бавачка на Обединени патриоти. Който ще работи, да работи!

Вицепремиерът и лидер на ВМРО излезе с остър коментар за състоянието на т.нар. “малък коалиционен партньор” – “Обединени патриоти”.

Подадоха сигнал за сметище в източната дъга на околовръстното шосе на Стара Загора

Извършена е проверка по сигнал за образувано сметище в източната дъга на околовръстното шосе на Стара Загора. Установено е, че отсечката е част от републиканската пътна мрежа, а прилежащите терени са в компетенцията на областната пътна агенция.

Шефът на НАТО с важна новина за присъединяването на Македония

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг припомни, че Алиансът е готов да подпише присъединителния протокол с Македония, но след като се приложи Договорът от Преспа с Гърция.

Мария Захарова: Русия защитава Европа от варварство и терор, не Украйна!

Говорителката на министерството на външните работи на Русия Мария Захарова заяви, че Русия, а не Украйна, е тази, която предпазва Европа от варварство, милитаризъм и агресия, от тирания и терор.

Млад мъж се скара със съпругата си и уби своята майка

На 2 декември след полунощ Кадир и съпругата му се върнали след гостуване при приятели. Когато се прибрали в дома си, се скарали. /…/

Меле в столичния район “Люлин”. 7 ранени и 6 арестувани

На място са били изпратени четири линейки на Спешна помощ, като пострадалите са откарани в различни болници в столицата. Пристигналите полицаи са арестували шестима души.

Мъж на 32 години поломи стелаж с алкохол в денонощен магазин в Стара Загора

На място е установен извършителя на деянието – мъж на 32 г. от гр. Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа.

Какво да сложим на трапезата за празника на Св. Варвара

За здраве, за омилостивяване на болестите и за да бъде отнесена надалеч Баба Шарка, жените месят пресни погачи, приготвят обредно вариво и го раздават с мед по махалата.

Идеалният коледен подарък за всяка зодия

Парфюм или бижу, мечтаната рокля, диск на любимата група, интересна книга или екскурзия… Варианти много. Но дали са подходящи за човека, за когото са предназначени?

Стоичков не уважи юбилея на майка си

Леля Пенка отпразнувала юбилея си тихомълком и без никакво настроение, защото в семейството й отново се водели яростни войни.

Бащата на сина на Мария Илиева заряза певицата

Мария Илиева отново е разделена с бащата на малкия Александър, който другия месец ще навърши годинка.


image0 (9K)