Акценти на ЗАРАТА на 28 юли 2019 година

ДПС: Властта и вицепремиерът Томислав Дончев се провалиха с Африканската чума

“Ако има едно отговорно лице за разпространяването на тази болест, това е ръководителят на националния епизодичен щаб – вицепремиера Дончев.” Това заяви бившият зам.-министър на земеделието и сегашен депутат от ДПС Бюрхан Абазов, който коментира пред БНР, че в петък е посочил неуспехът на властите в борбата с африканската чума по свинете по 4 направления.

Крум Зарков: Въртим се в кръг, а истински големите проблеми остават извън парламента

“В политиката нещата би трябвало да се предвиждат, за да не се случват, а не отново реакцията да е “след дъжд качулка”. Въртим се в кръг, а големите проблеми остават извън парламента”. Това заяви зам.-председателят на ПГ на “БСП за България” Крум Зарков пред Нова телевизия във връзка с безпрецедентния пробив в системата на НАП и чумата по свинете, съобщиха от пресцентъра на партията.

Измъкнаха от горяща кола 19-годишна без книжка, причинила зверска катастрофа на пътя Добрич-Балчик

19-годишна неправоспособна шофьорка е причинила тежката катастрофа на пътя Добрич-Балчик днес. Момичето, управлявайки лек автомобил „Ауди” в посока към Добрич, навлиза в платното за насрещно движение и се блъска в „Опел”, в който пътували семейство с дете.

Мъж е починал при тежък инцидент между ТИР и три леки коли край Драгоман

Мъж е починал при тежък инцидент между ТИР и три леки автомобила край Драгоман. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Инцидентът е станал към 15.10 часа в района на Драгоман. Към мястото веднага са насочени полицейски екипи.

Голям пожар на Е-79 край Враца, гъст дим затруднява движението по международния път

Пламъците са почти до шосето и всеки момент ще захапят тревата около него. На този етап обаче по-страшен е димът, който е занулил видимостта на пътя и прави разминаването на возила крайно рисковано.

Тапата по пътя Бургас-Созопол става все по-страшна!

Тапата на четирилентовия път Бургас-Созопол се обърна и вече е в посока от Созопол към Бургас. Причината е тежка катастрофа с двама пострадали, която е станала край Крайморие, около 15:30 часа днес, съобщава Флагман.бг.

Затварят изхода на АМ “Тракия”, кола е в пламъци!

Лек автомобил с великотърновска регистрация в момента гори на км356 от Бургас към София – изходът на града към аутобана. Няма пострадали, шофьорът и пътниците са се евакуирали.

С грандиозен парад Русия отбеляза Деня на военноморския флот

Русия отбеляза с грандиозен парад в Санкт Петербург Деня на военноморския флот. Участваха повече от 4 000 моряци от Балтийския, Северния, Черноморския флот и Каспийската флотилия. По река Нева преминаха 43 бойни кораба. А в небето над северната столица на Русия прелетяха 41 самолета. В парада взеха участие и бойни кораби на Китай и Индия.

Опозиционерът Алексей Навални в болница заради алергична реакция

Навални, който бе лишен от свобода за 30 дни заради призив за участие във вчерашния неразрешен от властите протест, е бил откаран от ареста в болница тази сутрин. Навални, който никога не е имал алергии според говорителката, е със сериозни подутини на лицето и обрив по кожата.

Хисарският поп изгоря от мъка

Бащата на поп фолка Димитър Антонов, по-известен като Хисарския поп, в момента изживява един от най-трудните периоди в живота си. Легендарният певец потъна в траур, защото преди няколко дни почина съпругата му Мария.

Рашко Минчев – Рашия посочи бащата на близнаците, които щял да ражда и му се обясни в любов (ВИДЕО)

Напоследък Рашко Минчев – Рашия нашумя, като фейсбук звезда. С изявите относно своята бременност, той надмина по брой гледания много български звезди. Наред с тревогите какво ще стане с Шоуто на Слави, проблемът с бременността на Рашко завъртя броячите на таблоидите на макс.

Родителите на Софи: Аман от мъжете й голтаци!

Семейството на фолк дивата Софи Маринова се готви да отпразнува официалния й развод с Тодор Давидов – Гринго, който дойде само 4 месеца с след пищната сватба, която двойката вдигна.

Коко Каменаров си купил апартамент за 350 бона, докато бил шеф на БНТ

Отстраненият от СЕМ шеф на националната медия Коко Каменаров и съпругата му Радина Червенова са купили огромен апартамент и гараж в София за сумата от 352 000 лева, а също и 4 дка земя в ихтиманското село Поповци за 14 000 лева. Сделките са станали през октомври миналата година.

Хороскопът ви за 29 юли 2019 година вече е тук

За понеделник звездите вещаят повече моменти на самоизолиране и търсене на отговори свързани с ваши грешки и провали в близкото ви минало. Всъщност денят ще бъде благоприятен за срещи и контакти, и подобно самоизолиране може да ви спре да преживеете някои интересни моменти с приятели или роднини.

Хороскопът ви за 29 юли – 4 август: Изненада за Водолеите, неочаквани неприятности окачват Телците

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще преживеете най-различни интересни събития свързани с дете или внуче. Мнозина от вас ще се зарадват на новина, свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване по семейни причини. Това важи и в случаите, ако трябва да се погрижите за имот в друго населено място.


image0 (9K)