Акценти на ЗАРАТА на 28-ми януари 2019 година

В “Изпрати новина” – снимки от детското отделение на болницата във Враца

Читател на ЗАРАТА изпрати снимки с коментар в рубриката ни “Изпрати новина”, възмутен от състоянието на входа към Детското отделение на болницата във Враца.

Здравният министър разкри кога очакват грипът да е най-страшен

Очакваме пикът на грипната епидемия в страната да бъде през следващата седмица“.- Това заяви при посещението си във Варна министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.

Президентът Румен Радев отказа летище София да носи името на Желю Желев

Летище София да не бъде преименувано на “Желю Желев” – това е решението на Комисията по наименуване на обекти с национално значение и населени места към президента Румен Радев.

Президентът Румен Радев ще подкрепи нов политически проект

Президентът Румен Радев ще подкрепи нов политически проект. Това заяви самият той на пресконференцията по повод втората година от мандата си.

Красиво! Жест на деца направи една жена щастлива

Днес прочетох във Фейсбук тази история, пресподеляна от мнозина. Реших да я подаря на читателите на ЗАРАТА, защото понякога забравяме колко е красив живота и колко много зависи от нас да бъде такъв – в случая: да сме родители, способни да научат децата си на благородство, емпатия, човечност.

Част от антична и средновековна Стара Загора става… обществен паркинг

Инвеститорът на обекта отказва да продължи финансирането и археологическите проучвания са прекратени. Обектът е ограден с метална ограда. Недобросъвестни граждани са нахвърляли автомобилни гуми и други отпадъци в границите на археологическия паметник.

Старозагорката Биляна Иванова се нуждае от средства за животоспасяваща операция

Биляна Иванова от Стара Загора страда от няколко години от рядкото заболяване синовиален сарком, което засяга меките тъкани. На младата жена трябва да бъде направена в Германия ампутация на лявото стъпало, за да продължи да живее.

Вижте кой е мениджър на годината в Стара Загора

Славин Янакиев от фирма Прогрес АД е Мениджър на годината за 2018 г. На ПРАЗНИКА НА БИЗНЕСА, организиран от СНЦ „Клуб на работодателя – Стара Загора”, бяха връчени награди в различни категории.


image0 (9K)