Акценти на ЗАРАТА на 26 януари 2019 година

Йончева: Шайката на Боса извади голямата бухалка!

“Бих искала да ви разкажа историята за един бос, бос, който управлява мафия, който е известен с това, че най-добре, най-гъвгаво усвоява европейски средства.” Таза започна словото си пред 49-ия конгрес на БСП депутатът Елена Йончева. Тя бе посрещната с аплодисменти в зала 3 на НДК. Множеството притихна, слушайки сагата за боса. След изказването си Йончева бе изпратена също с аплодисменти, а цялата зала стана на крака.

Цветан Цветанов: Елена Йончева беше употребена от БСП

„Каквото ГЕРБ е констатирала, винаги е взимала правилното решение. Живко Константинов вече не е в партията заради „Суджукгейт“. За разлика от нас, подобни хора като Елена Йончева, стават герои на партията си. Трябва прокуратурата и съдът да си свършат работата.“

Спешна помощ в Горна Оряховица се изпразва – хората масово напускат заради нападения

Медиците от Спешна помощ в Горна Оряховица продължават да подават оставки в знак на протест срещу агресията срещу тях. Във филиала работят около 50 души, а едномесечни предизвестия за напускане вече са депозирали 20 лекари, фелдшери и шофьори на линейки, съобщава кореспондентът на БНР Здравка Маслянкова.

Евакуират Мадуро в Москва?

По-рано групировка, която пое отговорността за покушението срещу президента на Венецуела Николас Мадуро през август 2018 година, публикува на страницата си в Туитър информация за пристигането на руски самолет в страната, готов да отведе низвергнатия президент в чужбина.

Ципрас припомни на Комунистическата партия изгонването на десетки хиляди българи

Гръцкият премиер Алексис Ципрас отправи остри критики към местната Комунистическа партия заради позицията й срещу Преспанския договор и й припомни изгонването на 70 хиляди „славомакедонци“ от Гърция след гражданската война в страната, пише електронното издание на македонския ежедневник „Денешен“.

53-годишен бургазлия се хвърли от седмия етаж, самоуби се на място

Установено е, че малко по-рано през деня бургазлията е посещаван от медицински екип, тъй като имал бъбречна криза. По случая е образувано досъдебно производство.

Станишеви на луксозна ваканция в Боровец – броят по 600 лв. за вечер

Лидерът на ПЕС и съпругата му Моника заведоха общо четирите си деца в един от най-луксозните хотели на Балканите – „Ястребец“. Там една нощувка в най-семпла двойна стая в момента струва 333 лева, но тъй като многолюдната фамилия на Станишев наброява общо 6 души, те си наели една от финландските вили, които също са собственост на хотелския комплекс

Марияна Попова се гласи да става депутатка от БСП

Певицата Марияна Попова е готова да стане депутат от БСП. Товае  заявила самата звезда пред ПИК в кулоарите през зала 3 на НДК, където се провежда четвъртото заседание на 49-я конгрес на БСП. Двамата със съпруга й, актьора Веселин Плачков, са гости на форума.

 


image0 (9K)