Акценти на ЗАРАТА на 23 юни 2019 година

Ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели сребро в Минск

Ансамбълът по художествена гимнастика спечели сребърен медал във финала на пет топки от Европейските игри в Минск (Беларус). Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска записаха огромната оценка от 26.800 за изпълнението си с 19.200 за трудност, след като имаха колаборация, която не е зачетена. Композицията върху японска музика може да определим само като много труден хореографски шедьовър изпипан до най-малкия детайл.

Приоритет на ДПС е запазване на субсидията от 11 лева, издаде Йордан Цонев

„Наш приоритет е да се запази 11 лева. Винаги е било наш приоритет. През всичките тези години от въвеждането на субсидията ДПС е било за това финансирането на политическите партии да е публично, т.е. от бюджета, за да не се създават онези зависимости, за които започна да говори българското общество едва в последната една седмица”. Това каза пред БНР депутатът от ДПС Йордан Цонев по повод намаляването на партийните субсидии.

Иво Христов: ГЕРБ ще купи тези избори и в това няма да има нищо незаконно

“ГЕРБ не зависи от партийната субсидия. Тя е партия-държава. Тя разполага с целия обществен ресурс, разпределя бюджетния излишък, който е над 2 милиарда, така че не е опряла до парите от партийната субсидия. Всички останали партии, с изключение на ДПС, зависят от тези пари. Следователно, за ГЕРБ е логично да ореже тяхното финансиране.” Това каза Иво Христов, член на Делегацията на българските социалисти в ЕП, в предаването “Денят с Георги Любенов” по БНТ

Има загинал при катастрофата на пътя Е-79 между Монтана и Видин, трима са тежко ранени

По неофициална информация на bulnews.bg загиналият се е возил в лекия автомобил „Опел Астра“, който се е ударил челно в товарен микробус „Мерцедес“. Инцидентът е станал недалеч от монтанското село Долна Вереница и напълно е блокирал трафика по главния път.

Намериха оръжието, с което роми се гърмяха в Розино

Служители на карловската полиция задържаха осем човека за ромския погром в Розино, шестима от тях са от клана Сребреви, другите двама да от потърпевшите в мелето Искендерови. Разследващите разпитаха 15 участници в побоя. Мъжете от рода Сребреви атакуваха с огнестрелно оръжие две къщи на другия клан с който враждуват от години и простреляха четирима човека.

26-годишен моторист се блъсна в “Пежо” край Аксаково и загина

26-годишен мотоциклетист е загинал при катастрофа на АМ “Хемус” в района на община Аксаково. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна. Тази нощ, около 00:30 часа, на АМ “Хемус”, в района на Аксаково, в посока София, е възникнало пътнотранспортно произшествие.

Порои, мълнии и градушки от новата седмица! Жълт код в 19 области

Край на хубавото време! Привечер и през нощта се очакват интензивни краткотрайни валежи с мощни гръмотевични бури в Западна България и по-конкретно в планинските райони и крайния Северозапад. Температурите ще паднат и ако в неделя дневните максимални стойности са между 33 и 36 градуса, то в понеделник те ще са между 26 и 30.

Иран обвини Америка, че подхранва напрежението в Персийския залив

Интервенционисткото военно присъствие на САЩ е виновно за проблемите на Близкия изток, заяви Рохани на среща с председателката на Интерпарламентарния съюз Габриела Куевас Барон в Техеран. “Американската агресия сложи началото на нови търкания в региона”, добави Рохани, подчертавайки, че сигурността в Персийския и Оманския заливи е от особено значение за много страни по света.

“Физика на тъгата” ще звучи с гласа на Доналд Съдърланд

Анимационната версия на “Физика на тъгата” на английски език ще звучи с гласовете на канадския актьор Доналд Съдърланд и сина му Росиф Съдърланд. Това съобщи във Фейсбук аниматорът Теодор Ушев.

Гринго на Софи Маринова: Не съм я карал да се стриже, харесвам си я всякак!

“Не аз подстригах Софка. Не съм способен на такова нещо. Аз си я обичам. Тя просто искаше промяна и заради това си отряза косата. На мен също ми харесва повече с дълга, но това си е нейно решение”. Това разкри любимият на певицата Гринго, чието фамилно име Софи неотдавна взе и стана Давидова.

Натали Трифонова и гаджето й – куче и котка под един покрив

Атрактивната синоптичка от Би Ти Ви Натали Трифонова и приятелят й от турски произход Доан Хасан са преминали през много бури, но днес са по-влюбени от всякога. 27-годишната красавицата е убедена, че той е мъжът за нея и се чувства готова да създадат семейство. Синеоката блондинка дори сподели в интервю за  списание „Diva”, че е готова да стане майка.

Момък заряза мацката си на шамандурата на бургаския плаж

Влюбена двойка- момче и момиче са влезли да се къпят в морето, но щом стигнали шамандурата, „кавалерът“ зарязал половинката си и се върнал на брега. Не е ясно дали са се скарали или той просто не е очаквал, че момичето ще се затрудни с връщането обратно само и ще започне да се дави, твърди вестник Труд.

От какво губят ума си мъжете

Свикнали сме да мислим, че повечето мъже си падат по глуповати, наивни, напудрени, силиконови „газелки”, с тънки до несвяст талии и големи сочни устни. Истината обаче е друга. И тя е, че няма универсална формула, според която да определим вкуса на един мъж. Различните мъже харесват различни жени и това е прекрасно. Редица проучвания по въпроса, обаче, правени през годините, все пак доказват едно – има някои черти и характеристики от външността и характера на една жена, които безапелационно действат на представителите от силния пол като същински афродизиак!

Тази нощ се случват чудеса!

В нощта срещу Еньовден билките имат най-голяма сила, всяка магия хваща и всяко гадание се сбъдва. А, за да сте здрави през цялата година, не пропускайте утре, на Еньовден, рано сутринта, преди изгрев слънце, да се измиете в течаща вода или да се отъркаляте в росата.

Хороскопът ви за 24 юни вече е тук

В понеделник успеха на всичките ви действия ще зависи от предварителната ви подготовка и най-вече финансовото обезпечаване на нещата, с които ще се ангажирате. Това ще бъде благоприятен ден за посещение във финансова институция и разрешаване на проблеми свързани с пари или с финансови документи.

 


image0 (9K)