Акценти на ЗАРАТА на 23 април 2019 година

Българин е собственик на най-скъпото имение в Бевърли Хилс

Българин е купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс, съобщи списание “Варайъти”. Продажбата се оценява като най-скъпата имотна сделка в града от началото на годината. Имението е било продадено за близо 35 млн. долара. Самоличността на купувача, както обикновено, не се съобщава официално, но следите водят към изтъкнат търговец на оръжие от България, съобщава бТВ.

Лиляна Павлова отрича да има хотел в Испания

Бившият министър от ГЕРБ Лиляна Павлова отрича да е закупила хотела в Испания. По-рано днес няколко информационни сайта, позовавайки се на испански медии, излязоха с новината, че Лиляна Павлова е закупила хотел в Барселона, чиято стойност се оценява на около 10 милиона евро.

За имоти на семейството на Йончева се самосезира прокуратурата. Елена: Това е абсурд!

Любопитен е фактът, че някои сайтове – например този на Канал 3 днес през деня публикуваха текста на ПИК – възбудил гневно прокуратурата, но бързо след това го изтриха. ЗАРАТА не публикува този материал не защото ни е убегнал, а поради куп въпросителни и съмнения за фейк новина, които поставя. Независимата проверка на Темида би трябвало да посочи истината.

“Big 5”: Изнесената информация за апартамента на вицепремиера Каракачанов е невярна

Изнесената от различни медии информация, свързана с апартамента на силовия вицепремиер, отговарящ за отбраната, и лидер на ВМРО-БНД, се оказва невярна и крайно неточна, пише сайтът “Big 5”.

Никой не иска депутатския стол на Делян Добрев

Пореден отказ за народен представител от 29-и хасковски многомандатен район. Държавният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев се отказва от депутатско място. Той трябваше да замести подалия оставка Делян Добрев, съобщава БНР.

Сагата “Местан обвиняем”: Лидерът на ДОСТ сега пък обжалва десетте хиляди гаранция и забраната да напуска страната

Лидерът на ДОСТ е обвинен за смъртта 6-месечно бебе при катастрофа с неговата кола на ГКПП “Маказа”.

Убиха известен бизнесмен и негов бодигард в Баня Лука

Бизнесменът Славиша Крунич е бил атакуван в колата му от двама нападатели, въоръжени с автоматични оръжия. Единият от тях е убит при престрелката. Той е с дълго досие за криминални прояви. Ортакът му е идентифициран от полицията и се издирва.

„Ислямска държава“ пое отговорността за терора в Шри Ланка

Полицията вече е задържала 40 заподозрени за участие в терористичните актове.
23 април е обявен за ден на траур за загиналите.

ЕК категорично изключва предоговаряне на Брекзит

“Изключено е да предоговаряме или отново да разглеждаме споразумението за напускане, защото то е най-доброто възможно решение“. Това заяви пред журналисти в Брюксел говорителят на Европейската комисия Мина Андреева.

Дядо Сашо на седмото небе: Няма по-щастлив от мен!

„Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам зет като мед. Илиян е талантлив, постигнал е всичко сам, това е много важно. Колкото до сватба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това“, споделя Сашо Диков.

Уникален „Джаз на двора“ в града на липите и поетите 

Шестото издание на музикалния  форум “Джаз на двора”  ще се проведе на 27-30 април в “Къщата на архитекта”  в Стара Загора.  Събитието се организира от „Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед“, с подкрепата на Община Стара Загора.

Първата библиотека в детска градина бе открита в Стара Загора 

„Нашата библиотека съдържа 400 книги. Те са дарени от родители и приятели. Всички са каталогизирани. Библиотеката ще бъде отворена в определени дни, за да могат родителите, които идват да вземат децата си, да вземат и книжка за четене вкъщи. Тя може да бъде избрана както от родителя, така и от детето“, обясни директорката Силвия Стоянова.

Ударил три ракии – и в колата на обиколка из града

36-годишен, видимо пийнал мъж от с. Ястребово, е хванат да шофира из Стара Загора. Катаджиите са го заловили на бул. “Никола Петков” в града зад волана на лека кола “Ауди”. Дрегерът е отчел 1,30  промила алкохол, което прави около три чашки концентрат.

Легенда на българския футбол е в кома

Легендата на Ботев Пловдив и българския футбол Динко Дерменджиев е в изкуствена кома след нови здравословни проблеми. Чико e е на командно дишане, а състоянието му е изключително притеснително, информира “ПловдивПрес”.

Бритни Спиърс напусна психиатрията в ужасяващ вид

В ръцете си Бритни носеше гуменки, телефон и куфарче, а самата тя беше обута в чехли, с разрошена коса и замаяно изражение на лицето.

Хороскопът ви за 24 април вече е тук

Сряда да ще бъде благоприятен ден за работа или бизнес, стига да не използвате хитрости, за да постигнете желани от вас резултати. Конфликтите ще имат неприятно развитие, а в публичното пространство могат да стигнат до съд или други нежелани действия.


image0 (9K)