Акценти на ЗАРАТА на 22 януари 2019 година

ВАЖНО за собствениците на бонови книжки!

Всички тези активи, които са акции, придобити с боновите книжки, към настоящия момент се водят в регистъра на Централния депозитар. Дори човек да е загубил боновата си книжка в регистъра има запис.

Процентът на усложненията при грипа тази зима е по-голям

Главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев коментира инцидента със смъртта на 5-годишно дете от Благоевград. То почина от пневмония в понеделник.

Каракал се разходи на свобода по улиците на Пловдив

Каракал се разходи на свобода по улиците на Пловдив и бе заснет от минувачи. Хищникът изненада пловдивчани и градската власт.

През 2017 година 72.8% от нефинансовите педприятия в старозагорско са с печалба

През 2017 година 72.8% от нефинансовите педприятия в старозагорско са с печалба, 16.0% със загуба и 11.2% с нулев резултат, съобщи НСИ. Годишен отчет за дейността си през 2017 г. са представили общо 14 830 нефинансови предприятия от област Стара Загора.

Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи

Максималният срок за получаване на услугата е до 18 месеца или до навършване на 5 или 12 години на детето/децата.

За уязвима група на пътя бе определена тази на 18-годишните, които са получи своето свидетелство за управление на МПС  съвсем скоро

На семинар в общинската зала „П. Р. Славейков“ в Стара Загора днес бяха обсъдени възможности за повишаване на пътната безопасност в градовете и мерките за нейното повишаване, които предлагат институциите.

Нова уникална апаратура работи в Комплексния онкологичен център в Стара Загора

Последно поколение Хибридна SPECT/CT система в отделението по Нуклеарна медицина на Комплексния онкологичен център – Стара Загора бе официално открита днес с тържествен водосвет.

Британските власти налагат процедура за гражданите на страните от ЕС във Великобритания

От днес – пробно, започва процедурата по регистрация на всички граждани на страните от Европейския съюз във Великобритания, сред които са и българите.

Увеличава се броят на жертвите на грипа при нашите съседи

Грипът в съседна Румъния стана причина за смъртта на 25 души през последните седмици. Това съобщи Националният институт по здравеопазване на страната.

Пътник заплаши екипажа на руски пътнически самолет

Пътник на борда на граждански полет в Русия се е опитал отвлече самолета, съобщават руски медии.

Руски свръхзвуков стратегически бомбардировач се разби

По първоначална информация в тежката катастрофа са оцелели командирът и щурманът на бомбардировача. Екипажът на самолета е от четирима души. Загинали са помощник-командирът и операторът.

 

 


image0 (9K)