Акценти на ЗАРАТА на 22 септември

 

Борисов пътува във вторник за Южна Корея в търсене на азиатски инвестиции

В състава на делегацията са включени вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, икономическият министър Емил Караниколов, финансовият министър Владислав Горанов.

Огнеборци рязаха кола, за да извадят трупа на шофьора

Микробус е влязъл с висока скорост в завоя, посока Казичене, за да се качи на Околовръстното, но е изхвърчал от пътя и се е обърнал по таван. Във возилото са пътували трима души. Микробусът е затиснал водача.

Как Мая Манолова съсипа живота на стотици хиляди българи, но днес “правозащитниците” удобно си траят!

В социалните медии ни атакуват различни изявени личности с емоционални изказвания в подкрепа на Мая Манолова. Естествено, че всеки има право да го прави, но е добре да не премълчават истината за онази част от живота на Мая Манолова, която с действията си съсипа живота на стотици хиляди честни и почтени български граждани.

Изсичат вековна букова гора край Буново, с дърветата изчезва и водата

“Това е едно прекрасно място в шепите на Господ. Чист въздух, невероятно красива природа”, описва селото Петър Антонов, който живее там от 22 години. И се възмущава, че човешка ръка може да съсипе красивия край. Буново се намира само на 55 км източно от София. Разположено в Златишко-Пирдопската котловина, обградена от Стара планина (южно от връх Баба), Средна гора и рида Гълъбец, по поречието на река Буновчица.

Трагедия преобърнала живота на обезумелия стрелец от “Овча купел” в София

Както ЗАРАТА съобщи, 57-годишният мъж вдигна на крак полицията в събота вечер. Нападателят е изключително агресивен и заплашва жителите на цял блок в квартала. Над 17 часа психолозите се опитват да убедят мъжа да излезе от дома си, но засега без успех. Той не е ранен и има информация, че е сам в жилището.

Юнкер посече Лондон за “Брекзит”

Физическата граница с Ирландия ще се върне, ако Великобритания напусне Европейския съюз без споразумение, заяви председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в ексклузивно интервю за телевизия Скай нюз.

Американски експерти: Руските подводници “Борей” могат да унищожат света напълно

Според военния аналитик от Джорджтаунския университет Себастиан Роблин, главната ударна сила на руската армия са атомните стратегически подводници от проекта 955 “Борей”.

Александра Сърчаджиева взриви мрежата!

Днес се навършват 13 години от нелепата смърт на незабравимата Пепа Николова. Кратък пост на дъщеря й Александра Сърчаджиева, придружен от черно-бяла снимка на актрисата взриви Фейсбук.

Ако мъжът ви е сред тези зодии, ударили сте шестица от тотото!

Едни дами харесват стабилността и търсят човека, който ще им я осигури. Други пък предпочитат разнообразието и искат всеки ден от живота им да е различен

 

 


image0 (9K)