Акценти на ЗАРАТА на 21 декември 2018 година

Патриотите се заканиха на ГЕРБ: Ще им се стъжни Коледата!

Последният работен ден в парламента не мина без скандали. Групата на “Обединени патриоти” напусна пленарната зала заради отхвърляне на техни предложения в Закона за вероизповеданиятa, свързани с предоставяните им средства.

Шефът на полицията в Стара Загора оглавява СДВР

Досегашният директор на полицията в Стара Загора Георги Хаджиев застава начело на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Това съобщи зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов.

Цветанов: Защо ни е програмен кабинет, след като имаме парламентарно мнозинство?

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов не прие идеята за сформиране на програмен кабинет за ускорено, догонващо развитие на България – послание, което отправи снощи към партиите в Народното събрание от коледното тържество на ДПС почетният председател на движението Ахмед Доган.

Нинова за речта на Доган: Вярна диагноза, погрешно лечение

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отхвърли като невъзможна идеята на почетния председател на ДПС Ахмед Доган парламентарните партии да се обединят около програмно правителство без предсрочни избори.

Стралба в центъра на Виена. Един загина, друг беше ранен

Очевидец разказва, че между 20 и 30 души са побегнали в паника, когато нападателят започнал да стреля. Произведени са най-малко пет изстрела.

Ердоган към Тръмп: Ще продължим борбата срещу “Ислямска държава” в Сирия

Държавните глави са провели телефонен разговор на 14 декември (три дни преди президентът на САЩ да обяви изтеглянето на американските военни от близкоизточната страна).

Новото летище на Истанбул е под водата

Проливните дъждове в Истанбул потопиха във вода строителните съоръжения на новото летище в Истанбул, съобщи вчера изданието obzornews.bg, което се позова турски медии.

Кметът на Дивотино – на съд за укриване на данъци

Прокуратурата даде на съд кмета на село Дивотино за укриване на данъци. Румен Сергиев ще бъде изправен пред Темида за това, че преди 10 години укрил данъци в размер на близо 834 000 лева.


image0 (9K)