Акценти на ЗАРАТА на 20 януари 2019 година

Борисов към ГЕРБ: Трябва да чуваме всеки човек, всяка душа! Не постоянно да ви подръчквам…

В словото си пред националната среща на ГЕРБ премиерът Бойко Борисов изреди факти от историята на ГЕРБ. Той отбеляза успехите на ГЕРБ в строителството на магистрали и образованието, но скасти елита на партията. Според лидера на ГЕРБ партията има малко говорители.

Борисов, с кликата, с която се е обградил, няма как да не последва съдбата на Живков

„Поведението на върхушката на ГЕРБ наподобява поведението на някакво зло, невъзпитано, недоразвито и пакостливо дете, което прави всичко напук на останалите. Бойко недвусмислено заявява: “Ще управлявам на инат!”. Това е видно и без да се анализират в детайли просташките и недодялани приказки и на Бойко, и на Цветанов.“

Спецсъдът: Петимата, задържани за финансиране на тероризъм, остават в ареста

Вчера говорителят на главния прокурор съобщи, че шестима души са привлечени като обвиняеми след акцията за разбиване на група за международен тероризъм. Сред задържаните има българка. Другите петима са сирийци, пребивавали легално в България. Единият от тях все още не е задържан и е обявен за международно издирване.

Банев изригна от ареста: Срамота е това, което се случва с една майка на три малолетни деца!

„Съпругата ми е в ареста, без да може да общува с трите ни малолетни деца. Най-срамното в този случай е, че нито българската общественост, нито българската журналистика са трогнати от трагедията на една българска майка с три деца, учещи по неволя в чужбина. Явно, в България, милосърдието е категория, разпростираща се само върху социално слабите, малцинствата и животните.“

100 000 са болните от грип в момента

Последните данни показват, че от грип в момента боледуват около 100 хиляди души. Миналата година по това време броят на заразените е варирал между 200 и 400 хиляди на седмица.

Лавров: Търговията между Германия и Русия възлиза на $49,8 млрд. въпреки санкциите

„Въпреки спиралата на санкциите, Берлин остава наш важен търговски и икономически партньор. В периода януари-октомври обемът на взаимната търговия нараства с повече от 23% в сравнение със същия период на миналата година и достигна до 49,8 млрд. долара“, допълнил Лавров.

Двама загинаха в жесток пожар в известен френски зимен курорт

Куршевел е един от най-старите и най-известни зимни курорти във Френските Алпи. През последните години той редовно застава и в челните позиции на топ ски курорти в света.

Преслава издържа мъжа си Павел?

„Πaвeл нямa eдин дeн тpyдoв cтaж, ниĸoгa нищo нe e paбoтил. Бeшe извecтeн в ъндъpгpayндa ĸaтo eдин oт дилъpитe нa Caĸo. Bcичĸи знaeм oтĸъдe ca мy пapитe. Имeннo любoвтa ĸъм ĸoлyмбийcĸитe eĸcтpи нa Πpecлaвa я cpeщнa c Πaвeл”, paзĸpивaт зaпoзнaти oт пoдзeмния cвят.


image0 (9K)