Акценти на ЗАРАТА на 19 септември 2019 година

Теодора Колаксъзова е частният съдебен изпълнител от Стара Загора, чийто “Мерцедес” гръмна

Неуредени финансови отношения са причината за взривения автомобил „Мерцедес“ в Стара Загора, който е собственост на частния съдебен изпълнител Теодора Колаксъзова. Това е основната версия, по която работи полицията, запознати твърдят, че взривът изобщо не е изненада за тях, научи ЗАРАТА.

Съдът освободи предсрочно убиеца на 20-годишния студент Андрей Монов Джок Полфрийман

Джок Полфрийман вече няколко пъти се опитваше да излезе предсрочно от затвора, но досега съдът не считаше, че австралиецът се е поправил.

Двама ключови еврокомисари са разследвани в собствените им държави

Двама ключови кандидати за еврокомисари – Дидие Рейндерс и Елиза Ферейра, съответно представители на Белгия и Португалия, ще бъдат подложени на проверки за нарушаване на закони в своите страни. Новината за проверките за тях излиза в навечерието на изслушването и одобрението им в Европейския парламент. Рейндерс е предложението на новия председател на ЕК Урсула фон дер Лайен за комисар по правосъдието, а Ферейра – за комисар, отговарящ за реформите в европейските страни. В нарушението на португалката има и българска връзка.

Силвия Великова пред СЕМ: Директорът ми каза, че или слизам от ефир, или децата му ще гладуват!

“По график аз трябваше да водя предаване в петък и да съм редактор предишния ден. Но някакви хора бяха решили аз да имам други ангажименти на 12.09. Малко след представянето на новия шеф, ме извикаха и ми казаха: “Предаването ти го поема друг колега, събитието – еди-кой си (умишлено не споменавам имена), а ти заминаваш за Стара Загора. После ми благодари за съвместната работа. Когато го попитах: Разделяме ли се? Той отговори, като само каза, че благодари”, разказа тя.

Бербо на прощаване: По дяволите, всичко ще ми липсва, хора!

“Направих го по моя начин”, озаглави той текста си в Instagram, напомняйки за едноименния шлагер на Франк Синатра. Големият голмайстор неслучайно е избрал днешната дата, за да сложи точка на своята кариера. Точно преди девет години той реализира паметен хеттрик с екипа на Манчестър Юнайтед във вратата на Ливърпул.

Българин в САЩ се опита да удуши бебето си!

33-годишен българин е обвинен, че се опитал да удуши бебето си в Саут Ярмут, Масачузетс (градче в Кейп код), пише BG VOICE. Димитър Даскалов пледира невинен във вторник в съда в Барнстабъл каунти. Според прокуратурата обаче има видео запис, който разкрива българина в опит да удуши едногодишното детенце.

43-годишен мъж в мозъчна смърт спаси три живота

Трима мъже получиха нова възможност да живеят след като близките на 43-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, взеха хуманното решение да дарят органите му, съобщиха от агенция “Медицински надзор”.

Системно домашно насилие в дома на самоубилото се момче в София

Родителите на момчето, което полетя от 14-я етаж на семейния апартамент в столичния квартал “Дружба” 1, са имали сериозни проблеми помежду си. Преди година в жилището на им е дошла полиция, защото майката на самоубилото се 14-годишно момче е била пребита от съпруга си.

Двама чирпанлии, спрени в Стара Загора, опитаха да изхитруват пред полицаите

Когато са ги спрели, единият изхвърлил на земята прозрачно полиетиленово пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество, за което след извършена експертиза е установено, че е синтетичен наркотик – амфетамин, 19,07 гр.

Черната Златка: Какво като спя с фитнес инструктор?! Добър човек е и ме уважава

Доскоро Димитрова криеше упорито актуалното си гадже, но вече не се притеснява да го показва. Тя се дразни, че някои нейни приятелки иронизират професията му. „Какво като е фитнес инструктор и няма милиони? Той е добър човек и ме уважава. А досега уж имах връзка с богат човек, който даже не плаща дължимите пари за детето”, отсича брюнетката.

Щерката на Анелия и Коко Динев облича бяла престилка

16-годишното момиче, което влезе във всички медии със скандалното си поведение, ще продължи обучението си и натискана от майка си ще учи висше образование. Макар външният й вид да пасва идеално за професията на Анелия, Ивон се готви да тръгне по път, много различен от този на фолк фурия.

Замалко неосакатената от приятелката си Дивна Кристин Илиева покори “Вог”

Кристин грейна на корицата на новия брой на италианския “Вог” и се нареди до най-известните световни звезди, пише “България днес”. И това е поредната корица на световно списание за българката.

Тази вечер в “Сълзи от рая” се взривява колата, в която са Мелиса и Дженет

Току излязла от болницата след опита си да се самоубие, Дженет чертае светли перспективи пред себе си. Тя иска да отвори нова страница в живота си, предлагайки брак на своя любим Селим.

Хороскопът ви за 20 септември вече е тук

На 20 септември събитията ще изискат от вас бързи реакции, но всичко ще ви се отдава с по-голяма лекота и по-лесно ще се справяте с евентуалното напрежение. Мнозина ще бъдат изненадани от малки приходи в личния или семейния бюджет.


image0 (9K)