Акценти на ЗАРАТА на 18 март 2019 година

Новина от последния час: Стрелба с автомат в трамвай в Холандия в 11:45 днес

Неизвестен засега, е стрелял с автомат в трамвай в град Утрехт, Холандия, съобщиха за ЗАРАТА читатели, живеещи там. Един е убит. Има ранени…

Президентът на Австрия призова Европейския съюз “да не играе по свирката” на Тръмп

Президентът на Австрия Александър ван дер Белен обяви, че европейците “не трябва да играят по свирката на Тръмп” и трябва да заемат по-независима позиция.

Дъщерята на Майкъл Джексън опроверга твърденията, че е направила опит за самоубийство

Парис Джексън – дъщерята на покойния крал на попа Майкъл Джексън, опроверга твърденията, че е направила опит да сложи край на живота си.

Новите правила на ТЕЛК: Хиляди българи отпадат от системата

Тези правила са в сила от август миналата година и много хора, получаващи досега пенсия, вече няма да могат да я вземат, заради новата методика.

Капани за клиентите при покупка на ново жилище

Върховният административен съд потвърди, че има нелоялни търговски практики и подвеждащи клаузи в договорите на брокерите.

Днес е световният ден на мозъка. Да вземем да го използваме ли?:)

Днес отбелязваме Световния ден на мозъка. Ето и някои по-интересни факти за него. Мозъкът е като мускул и колкото повече се тренира, толкова повече се развива.

Читалище „Искра” започва организацията по 130 години Народен университет и 150 години от първото театрално представление

През зимата на 1869г. пред казанлъшка публика е представена театралната постановка „Зла жена” на Йован Ст. Попович. Спектакълът спечелва овациите на казанлъшкото гражданство, което 20 години по-късно се радва и на създадения Народен университет в Читалище „Искра.

Мъж се е опитал в Стара Загора да отнеме раницата на 15-годишно момиче и го е напръскал със спрай

Мъж се е опитал в Стара Загора да отнеме раницата на 15-годишно момиче и го е напръскал с лютив спрей, след като не успял. Момичето е било заедно с друга своя връстничка.

Разкрити престъпления в Стара Загора и региона от последните дни

Разкрити престъпления в Стара Загора и региона от последните дни. Най-малкият от извършителите е едва на 10 години.

Тихомира Маринова се нуждае от трансплантация на бъбрек. Да й помогнем!

Трансплантацията е на стойност 25 000€, тази сума е непосилна за мен и моето семейство. Аз вярвам в чудеса и мечтая за един нормален живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички добри хора за съпричастност!!! Без Вашата помощ не бих могла да се справя!!! – казва тя.


image0 (9K)