Акценти на ЗАРАТА на 17 август 2019 година

Бабата на Кристи обезумя от мъка: Ще съдя болницата, лекарите можеха да спасят детето!

Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му. До последно то шепнело: “Бабо, бабо”. Издъхнало в болницата.

Как чудовището Мартин насили и уби малката Криси? С кол или крак от стол!

Дървен предмет, чиято форма прилича на кол или крак от стол, е използвал рецидивистът Мартин Трифонов при изнасилването на 7-годишната Кристин. Впоследствие извергът използва кола и за да пребие жестоко малкото момиченце. Това разкриват  пред “България Днес” хора от сливенското село Сотиря.

Мартин Трифонов с три обвинения, може да лежи до живот

Мартин Трифонов е в сливенската болница, където в присъствието на служебен адвокат ще му бъдат повдигнати обвинения за убийство на малолетна по особено жесток и мъчителен за жертвата начин, за изнасилване на малолетна чрез използване на сила и привеждане в безпомощно състояние, както и за блудство.

Зверството над Криси от Сотиря възкреси кошмар отпреди 19 години

Бруталното изнасилване и убийство на 7-годишната Криси в сливенското село Сотиря връща спомени към случай отпреди 19 години, когато в Нови пазар жертва на подобно престъпление стана шестгодишната Деница.

Бомба! Управляващите принуждават над хиляда аптеки да затворят!

Над хиляда аптеки в България ще бъдат принудени да затворят поради невъзможност да въведат безумните условия за въвеждане на сканиращи устройства, които струват страшно скъпо за тях.

150 кила кокаин в кашони с банани акостираха с кораб в Бургас!

Загуби за десетки милиона лева ще отчете международен наркоканал днес, след като служител на митническия контрол в Бургас се натъкна съвсем случайно на огромна пратка с кокаин. Това е съобщил източник на “Флагман”, запознат с разследването, което е започнало на територията на депото за прием на плодове, пристигащи с кораби на територията на Държавното пристанище.

Полицейска блокада в Поморие! Бивше ченге се барикадира в дома 

си

Старата част на Поморие е отцепена с полицейски ленти и спецчасти обградиха къща, в която се е барикадирал въоръжен местен човек. За това съобщава Флагман.бг, позовавайки се на свой източник, свидетел на случващото се.

Трагедия в Мизия! Пчела уби 30-годишен мъж

Мъжът знаел, че има алергия от ужилване от пчела и затова винаги носел в себе си урбазон. Веднага си поставил инжекция и се обадил на тел.112, но докато пристигнат спешните медици, той починал.

Потоп и труп в Истанбул!

Проливен дъжд днес причини наводнения в Истанбул, където в подлез бе открито безжизненото тяло на един човек, съобщава частната турска телевизия НТВ. Трупът е бил намерен от екипи, докато изпомпвали водата от наводнения подлез.

Седем загинали край бреговете на Индонезия след пожар на кораб

Пожарът е започнал в машинното отделение. Членовете на екипажа не са успели да потушат пожара сами.

Ядосан клиент застреля сервитьор

Ядосан клиент застреля сервитьор в парижки ресторант, защото му се наложило да чака прекалено дълго за сандвич, съобщи АФП. Инцидентът станал в кафене в източното предградие Ноази ле Гран на френската столица в събота.

Емилия и Башур тънат в лукс срещу 2 бона на вечер

Емилия показа снимка от красив басейн, в който се целува с Башур. Ясно е – влюбените са в Land of Legends в Турция. Паркът наподобява Дисниленд и предлага уникални преживявания за гостите си: изкуствена река, водно влакче, достигащо височина 1300 м и скорост 115 км/ч, басейн с вълни… А майстор-готвачите предлагат изискани ястия.

Снахата на Халваджиян ще пропусне втората си сватба в Шри Ланка

С Бебо Халваджиян бяха планирали пътуване до Шри Ланка, но заради бременността на Алекс почивката се отложила за догодина. Полът на бебето все още не бил ясен, но Енева била убедена, че ще е момиченце.

Тайните на азиатките за сияйна кожа и вечна младост

Японските, корейките и китайките се славят като жени, които са наясно с тайните за вечна младост и красота. А като прибавим и факта, че дамите от тези страни не пестят усилия в грижите за външния си вид…

Хороскопът ви за 18 август вече е тук

Избягвайте да гоните резултати с работата си и не се ангажирайте с финансови дела. Каквито и ангажименти да имате в неделя, бъдете отговорни към тяхното изпълнение. Може да постигнете много в духовен план и да изгубите всичко в материален. Това ще бъде благоприятен ден за лечение чрез средствата на традиционната медицина.


image0 (9K)