Акценти на ЗАРАТА на 16 юни 2019 година

Нинова оттегли оставката си! Залата я аплодира (видео)

“Няма да внеса оставката си на 49-тия конгрес”, обяви Корнелия Нинова. „На прага сме на криза с неизвестен край. Поводът за нея съм аз. Подаването на оставката ми е осъзнато и премислено решение. Моята представа за морал и достойнство в политиката не ми позволи да се крия зад колективна отговорност“, каза водачът на БСП.

Велислава Дърева с гневен пост по адрес на Нинова и “ниновистите”

“ЗДРАВИТЕ СИЛИ ПОБЕДИХА ЗДРАВИЯ РАЗУМ! ЧЕСТИТО!” Това написа на личната си страница във Фейсбук журналистката и червена активистка Велислава Дърева, която открито споделя неприязънта си към Корнелия Нинова и нейната политика в Столетницата.

Лиляна Павлова: Този цирк, който видяхме на конгреса на БСП, е много странно нещо

“Много ми е трудно да съм анализатор, присохог на г-жа Нинова – този цирк, пародия, това, което видяхме днес, е изключително странно, бих го нарекла. Това си е вътрешнопартиен проблем на БСП и не мисля, че трябва да им се бъркаме. Те сами се потапят. Но тъй като в тази държава трябва да имаме нормалност в политическия живот, не може да не ни тревожи, защото касае всички нас, участниците в политическия живот. Този политически водевил там, това, което се случи днес – не е изненадващо, цяла седмица се подгряваше, но и се търсеше как да се излезе от ситуацията: подавам оставка, но оставам, и т. н.”, коментира Лиляна Павлова.

Десислава Атанасова се озъби на президента Радев

Депутатката от Дулово припомни пред БНР, че още през 2016-а година от партията са предлагали партийната субсидия да бъде 1 лев след проведения в страната референдум.

Внимание! 17 и 19 юни са неучебни дни

17 и 19 юни ще бъдат неучебни дни за всички училища заради провеждането на матурите за седмокласниците. 61 223 са учениците, които се очаква да се явят на Националното външно оценяване. На 17 юни ще се проведе изпитът по български език, на 19 по математика, а на 21 юни ще бъде изпитът по чужд език, който се заявява по желание.

Борис Джонсън е най-силният кандидат за премиер, смятат британците

Британците смятат бившия министър на външните работи Борис Джонсън за най-силния кандидат за лидер на Консервативната партия, който също така ще замени Тереза Мей на поста премиер на Великобритания. Това показват данните от социологически проучвания, публикувани във вестниците „Сънди Таймс“ и „Сън“.

Брад Пит и Дженифър Анистън на романтична ваканция в Рим?

Холивудските звезди Брад Пит и Дженифър Анистън прекарали няколко дни заедно на почивка в Рим. Те били поканени от Джордж Клуни и съпругата му Амал, твърди американското списание Life&Style, предава Нова Телевизия.

Меган и Хари показаха Арчи по случай Деня на бащата

По случай Деня на на бащата, Меган Маркъл и принц Хари публикуваха снимка в Instagram @SussexRoyal на малкия си син Арчи и честитиха празника на всички бащи.

Питбулът на полицай разкъса други две кучета пред детска градина в София

Полицаят от СДВР Светослав Йорданов извел кучето си с намордник, но той паднал. Питбулът бил без каишка и се нахвърлил върху двете малки кученца. Разкъсал ги за минута.

Брутално! 17-годишен преби по-малък ученик в пловдивска гимназия

17-годишен ученик е пребил с две години по-малко момче в двора на една от най-елитните гимназии в Пловдив – заради спрей, който пострадалият отказал да даде на бияча си. Бруталната случка се е разиграла още в края на декември, но преди два дни побойникът е получил своето наказание след депозирана в прокуратурата жалба срещу него.

Хороскопът ви за 17 юни вече е тук

Това ще бъде благоприятен ден за посещение в държавна, банкова, данъчна, юридическа или друга институция за разговор с техни представители. Не са изключени гости в дома ви или вие да посетите някого по предварителна уговорка. Ще се планират различни събирания през следващите седмици и месеци.


image0 (9K)